Yenikapı Kruvaziyer Limanı Projesi İçin Olumlu Gelişme!

İstanbul Yenikapı Kruvaziyer Limanı projesinin gerçekleştirilmesine yönelik amaç ve eylem planına, Yeni Ekonomi Programı'nda (YEP) yer verilmesi sektörü sevindirdi.

05.10.2019-17:23 - (Son Güncelleme: 05.10.2019-17:03)

İstanbul Yenikapı Kruvaziyer Limanı projesinin gerçekleştirilmesine yönelik amaç ve eylem planına, Yeni Ekonomi Programı'nda (YEP) yer verilmesi sektörü sevindirdi.

Celestyal Cruises Türkiye Temsilcisi Karavan Cruises Direktörü Özgü Alnıtemiz, konuyla ilgili olarak, Yenikapı Kruvaziyer Limanı'nın tamamlanmasına ilişkin hedefin konulmasının önemli olduğuna işaret etti.

YEP'e göre bahsi geçen liman projesinin Aralık 2022'ye kadar bitmesinin öngörüldüğüne vurgu yapan Alnıtemiz, projenin yap-işlet-devret modeli ile hayata geçirileceğini söyledi. Alnıtemiz, programda, yapımı planlanan limana ilişkin hedef ve eylem planına yer verilmiş olmasını umut verici bulduklarının altını çizdi.

Türkiye'nin üç tarafının denizlerle çevirili olmasından dolayı kruvaziyer turizmi açısından önemli bir potansiyeline sahip olduğuna dikkati çeken Alnıtemiz, bu potansiyelin sektöre yansımadığını, gelişmeleri heyecanla beklediklerini dile getirdi. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal