Yargıtay'dan Milli Dayanışma Kampanyasına Rekor Destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 aylık maaşını bağışlayarak, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destek yağdı! Bu projeye katkıda bulunanlardan biri de tüm Yargıtay personelleri oldu. Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca toplanan 1 milyon 164 bin 96 liranın kampanyaya aktarıldığı

22.04.2020-11:48 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-11:41) Yargıtay'dan Milli Dayanışma Kampanyasına Rekor Destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 aylık maaşını bağışlayarak, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destek yağdı! Bu projeye katkıda bulunanlardan biri de tüm Yargıtay personelleri oldu. Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca toplanan 1 milyon 164 bin 96 liranın kampanyaya aktarıldığını belirtti.

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, salgınla mücadele amacıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası için tüm Yargıtay personeli arasında toplanan miktarın 1 milyon 164 bin 96 liraya ulaştığını, tutarın kampanyaya aktarıldığını belirtti.

Makamında, Milli Dayanışma Kampanyası için Vakıfbank Yargıtay Şubesinde biriken meblağa ilişkin bağış dekontunu şube müdüründen teslim alan Başkan Akarca, konuya yönelik şu açıklamayaı gerçekleştirdi:

"Bir millet olmanın en büyük göstergelerinden biri de zor günlerde bu dayanışmanın gösterilmiş olmasıdır. Büyük bir duyarlılıkla, heyecanla, şevkle bu kampanyaya destek vermiş olmaları nedeniyle tüm Yargıtay ailesine şükranlarımı sunuyorum."

"Biz de bu büyük şerefli milletin bir parçası, millet adına karar veren bir yüksek mahkeme olarak kampanyaya bu şekilde katkıda bulunmayı uygun gördük. Milletimize küçük ama gönülden verilen bir destek olarak değerlendiriyorum." 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal