Vodafone TV Kanal Yapısına SinemaTV'yi Ekledi

Vodafone TV, sinema seven kullanıcıları için SinemaTV kanalları ile SinemaHemen seç-izle filmlerini portföyüne ekleyerek SinemaTV, Sinema Aile, Sinema 1001, Sinema Aksiyon, Sinema Komedi ve Sinema Yerli’den oluşan altı ayrı kanal sunduğunu açıkladı.

14.07.2020-16:11 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-16:03) Vodafone TV Kanal Yapısına SinemaTV'yi Ekledi

Vodafone'un dijital TV servisi Vodafone TV, sinemasever müşterilerinin güzel vakit geçirmesine destek vermek için yeni içerikler sağlamayı sürdürüyor. Temmuz ayı itibariyle SinemaTV kanallarını ve SinemaHemen seç-izle filmlerini portföyüne ekleyen Vodafone TV, kullanıcılarına SinemaTV, Sinema Aksiyon, Sinema Aile, Sinema Komedi,  Sinema 1001 ve Sinema Yerli'den oluşan 6 farklı kanal sunuyor.

Aynı zamanda, bin 500'ün üzerinde SinemaHemen seç-izle film alternatifi de Vodafone TV kullanıcılarıyla bir araya gelecek. Vodafone TV kullanıcıları böylelikle, Hollywood stüdyolarından gelen yabancı güncel ve katalog filmlerin yanı sıra yerli yapımcıların yeni ve kültleşmiş eserlerine de erişebilecek. Kullanıcılar, SinemaTV içeriklerini ve oldukça fazlasını, hiçbir ilave ücret ödemesi yapmadan paketleri kapsamında yararlanabilecekler.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, konuyla alakalı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

'Vodafone TV servisimizle Türkiye'nin dört bir yanında müşterilerimize kaliteli TV ve video içeriğini kesintisiz olarak ve uygun fiyatla sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda sinemasever müşterilerimiz için portföyümüze yeni içerikler katıyoruz. Hollywood stüdyolarının ve bağımsız sinemanın en başarılı örneklerinin yanı sıra en iddialı yerli yapımları ve dünyaca ünlü dizileri içeren SinemaTV kanallarını ve bin 500'ün üzerinde SinemaHemen seç-izle film seçeneğini izleyicilerimizle buluşturuyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ürün ve servislerle her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal