Vatandaşlar İsyan Etmişti! Köprü Geçiş Cezalarının İadesi İçin Son Başvuru 28 Şubat'ta Yapılacak

15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden araç sınıflandırmasından dolayı kullanılması yasak geçişler sebebi ile kesilen idari para cezalarının iadesine yönelik başvuru süresi 28 Şubat tarihinde bitecek.

19.02.2019-11:43 - (Son Güncelleme: 21.02.2019-15:06) Vatandaşlar İsyan Etmişti! Köprü Geçiş Cezalarının İadesi İçin Son Başvuru 28 Şubat'ta Yapılacak

15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden araç sınıflandırmasından dolayı kullanılması yasak geçişler sebebi ile kesilen idari para cezalarının iadesine yönelik başvuru süresi 28 Şubat tarihinde bitecek.

28 ŞUBAT'TA SONA ERECEK

Köprü geçiş ihlalleri sebebi  ile ödenen idari para cezalarının iadesi için başvuru süresi 28 Şubat tarihinde sona erecek.

CEZALAR İADE EDİLECEK

AA muhabirinin Hazine ve Maliye Bakanlığından aldığı bilgilere göre, 1 Ocak'la beraber yürürlüğe giren Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun doğrultusunda, 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden araç sınıflandırmasından dolayı kullanılması yasak geçişler sebebi ile düzenlenen idari para cezaları geri verilecek.

Düzenleme, 2 Kasım 2016-31 Aralık 2018 döneminde bu köprülerden yasak olduğu halde geçiş yapılması sebebi ile verilen idari para cezalarını içine alıyor.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal