Vakıfbank'ın 'Milli Dayanışma Kampanyası'na Desteği Rekor Kırdı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 aylık maaşını bağışlayarak başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" projesine destek yağdı! Bu projeye katkıda bulunan kuruluşlardan biri ise Vakıfbank oldu. Vakıfbank'ın destek miktarı rekor kırdı. İşte detaylar...

01.04.2020-10:53 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-11:17) Vakıfbank'ın 'Milli Dayanışma Kampanyası'na Desteği Rekor Kırdı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 aylık maaşını bağışlayarak başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" projesine destek yağdı! Bu projeye katkıda bulunan kuruluşlardan biri ise Vakıfbank oldu.

VakıfBank, tüm dünyayı risk altında bırakan coronavirüs sebebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına 50 milyon TL destek oldu.

VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, insanlığın yararına güzel işler yapmanın ve hayırda yarışmanın Anadolu geleneği olduğunu vurgulayarak şu sözleri söyledi:

 "Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde yürütülen salgınla mücadelede başarılı olacağımıza yürekten inanıyoruz. Bankamız köklerindeki kültür de bize darda kalana el uzatmayı öğütlüyor. VakıfBank Ailesi adına yaptığımız bu bağışın yanı sıra tüm çalışma arkadaşlarımı da kampanyaya destek olmaya davet ediyorum.

Bugüne kadar her türlü zorluğa karşı kendi gücümüzle direndik. Bugün de 'Biz bize yeteriz' diyerek 83 milyonun omuz omuza vereceğine yürekten inanıyorum." 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal