Ucuz Bilet Nasıl Bulunur

Ucuz bilet bulma işlemi sıklıkla seyahat edenlerin kafa yorduğu ve seyahat sayısı arttıkça bu konuda uzmanlaştığı bir konudur. Peki, bu konuda tecrübe sahibi olmayan bir kişi neler yapmalıdır.

09.12.2018-21:48 - (Son Güncelleme: 09.12.2018-21:43) Ucuz Bilet Nasıl Bulunur

Eğer ki sizin için zaman problemi yok ise tatil zamanlarında seyahat etmemeye çalışın. Tatil zamanları herkesin bilet baktığı ve dolayısıyla fiyatların en yüksek olduğu dönemlerdir. Yılbaşı, bayram gibi dönemlerde en yüksek fiyatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu tarihler dışında gitme imkanınız var ise planlarınızı bu doğrultuda yapmanız sizin için daha ekonomik olacaktır.

Popüler ülkeleri ucuz bilet bulduğunuzda tercih edin, örneğin İspanya’ya gitmek istiyorsunuz ve biletler 200 Eur aynı tarihte 80 Eur Macaristan var ise Macaristan’ı tercih edin daha sonra İspanya için daha uygun bir fırsatı bulacağınızdan emin olun.

Tatil Zamanları Dışında Almaya Çalışın

Seyahatlerinizi hafta içi yapmaya özen gösterin. Hafta içi biletleri hafta sonu biletlerinden her zaman daha uygundur. Ayrıca gideceğiniz tarihten yirmi gün önce biletinizi almanız da sizin için daha ekonomik olacaktır.

Bilet almak için kurulmuş olan arama motorlarını kullanmanız uygun bilet bulmanızı sağlayacaktır. Orada tüm uçuşları karşılaştırmalı görebileceğinizden en uygun bileti yakalamanız daha kolay olacaktır. Bu yöntemi kullanırken de son günlere kalmamaya çalışın önceden bilet almak her zaman daha ucuzdur.

Bazı sitelerde fiyat uyarısı bulunmaktadır. Bu özelliği ayarladığınızda fiyat düştüğü zaman size bir mail geliyor ve biletinizi ucuza alabiliyorsunuz.

Alternatif havalimanlarını kullanabilirsiniz, örneğin aynı şehirde birden fazla havalimanı varsa diğerlerine bakabilirsiniz veya çok yakın şehirlerin havalimanlarını da kullanabilirsiniz.

Görmek istediğiniz şehre uçak bileti çok pahalıysa oraya başka bir rota ile gitmenin mümkün olup olmadığını araştırın, böyle bir yol mümkünse aktarmalı gidebilirsiniz ve fazladan bir şehir daha görme şansını elde edersiniz ve bu size daha ucuza mal olacaktır.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal