Turkish Cargo, Kargo Uçaklarıyla Yapılan Seferlerin Frekans Sayılarını Çoğaltıyor

Turkish Cargo, Türkiye'nin ihracatı ve kritik öneme sahip dış ticaretinin bütün gereksinimlerini karşılayabilmek için, filosunda olan bütün kargo uçaklarını tam kapasite kullanılacak şekilde bir planlama yapıyor.

19.03.2020-14:57 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-14:46) Turkish Cargo, Kargo Uçaklarıyla Yapılan Seferlerin Frekans Sayılarını Çoğaltıyor
Turkish Cargo, Türkiye'nin ihracatı ve kritik öneme sahip dış ticaretinin bütün gereksinimlerini karşılayabilmek için, filosunda olan bütün kargo uçaklarını tam kapasite kullanılacak şekilde bir planlama yapıyor.

Turkish Cargo, küresel ölçekte etkileri yoğun şekilde hissedilen coronavirüs (Covid-19) sebebiyle oluşan kapasite kayıplarını gidermeye çalışırken, herhangi bir gecikme yaşanmaması için kargo uçaklarıyla yapılan seferlerin frekans sayılarını çoğaltıyor.

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği'nden gelen açıklamaya bakıldığında, dünya genelindeki seyahat sınırlamaları ve yolcu talebinin düşüşü, yolcu uçaklarında oluşan kargo taşıma kapasitesini ciddi şekilde kısıtlamasına rağmen bütün dünyanın en büyük kargo kapasitesine sahip 6. kargo uçağı filosuyla hareket eden Turkish Cargo, Türkiye'nin ihracatı ve kritik öneme sahip dış ticaretinin bütü gereksinimlerini karşılayabilmek için, filosunda olan bütün kargo uçaklarını tam kapasite kullanılacak şekilde bir planlama hazırlanıyor.

Ülke otoritelerinin sınırlarına ve Sağlık Bakanlığının önlem amaçlı uygulamalarına da riayet ederek olağan dışı talep değişkenliğine karşın Türkiye'nin üretici ve ihracatı için çözüm ortağı olmayı sürdürürken Turkish Cargo, son 4 senede 13'ten 25'e çıkardığı mevcut kargo uçağı kapasitesine ek olarak, yolcu filosunda olan uçaklar ile de kargo taşıma amaçlı hizmet vermeye başlıyor.

Ayrıca bu dönemde hava kargo akışını devam ettirmenin hayat kurtaracağı bilinciyle hareket eden Turkish Cargo, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği'nin (IATA) coronavirüs ve küresel çapta mücadele için aldığı bütün faaliyetleri destekliyor.

Bayrak taşıyıcı milli marka Turkish Cargo, özel ekipleri ve operasyon birimle ile çalışmalarını sürdürürken, her zaman olduğu gibi rezervasyon sistemi 7/24 hizmet sunuyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal