Turizme, Rusya Dopingi!

Turizmde sonradan açılan Rusya tatilini, aralık ayına kadar uzattı. Antalya'da yüzler gülerken, Egeli turizmci yasta!

05.10.2020-15:08 - (Son Güncelleme: 05.10.2020-15:09) Turizme, Rusya Dopingi!

Rusya, Türkiye tatilini kışa taşıyor. Ekim, kasım dönemine rezervasyon yapan Rusya, tatili yeni yıla kadar uzatacağını duyurdu.

Okulların açılması ile Alman turist sayısının azalmaya başladığı, İngilizlerin ise Türkiye’ye sayahat kısıtı kararı aldığı bir dönemde, turizmde iyi haber Rusya’dan geldi.

'TÜRKİYE'DE KIŞ TATİLİ GÜZELDİR!'

Rusya, ekim ve kasım ayları için rezervasyon yaptırırken, bu dönemde tatilin daha iyi olacağı yönünde, operatörler kampanya yürütüyor.

İNGİLTERE TÜRKİYE'Yİ BIRAKTI

İngiltere’nin Türkiye’ye olan ilgisi bıçakla kesilir gibi, bir anda bitti. Rusya ise Türkiye’nin pandemide kendilerinden daha iyi durumda olduğunu ifade ederek, Türkiye tatilini kışa taşıdı.

Tur operatörlerinden gelen taleple Antalya turizmi kapanışını erteledi. Ege’de ise turizmci, İngilizlerin yasağı ile kötü durumda.

ANTALYA SEZONU TEMMUZ'DA ALMANYA'YA AÇMIŞTI

Pandemi ile uygulanan seyahat kısıtından sonra, Antalya sezonu temmuz ayında Alman turiste, ağustosun ikinci haftasından itibarense Rusya’ya açmıştı.

Rusya’nın kararı, Antalya’da yüzleri güldürse de, Ege’de bazı otellerin, İngilizlerin iptali ile sezonu kapadığı belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal