TOKİ Açıkladı! 11 Ağustos'ta Satışta!

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaşın hayallerini gerçek yapan TOKİ aracılığıyla inşa edilen konut ile iş yerleri 11 Ağustos tarihinde açık artırma ile satışa sunulacak.

06.08.2020-15:08 - (Son Güncelleme: 06.08.2020-14:49) TOKİ Açıkladı! 11 Ağustos'ta Satışta!

Müzayede Küçükçekmece’deki TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi’nde yapılacak. Açık arttırmayla alakalı bilgiye de 'www.emlakmuzayede.com.tr' adresinden ulaşılabiliyor.

Binlerce vatandaşı hem ev hem de ve işyeri sahibi yapan TOKİ aracılığıyla inşa edilen konut ile işyerleri açık arttırma ile satışa sunuluyor.

Gaziantep'in Şehitkamil ile İslahiye ilçelerindeki 26 daire, Kocaeli Gebze'de 16 daire, Balıkesir merkezde iki tane iş yeri, Balya, Bigadiç ile İvrindi'de 18 daire, Bursa İznik, Orhaneli ve Osmangazi'de 10 daire, Tire, İzmir Kınık ve Torbalı'da 15 daire, Denizli Babadağ'da 9 daire, Çardak'ta beş iş yeri, Konya Ereğli'de 8 daire, Meram ve Sarayönü'nde üç işyeri, Bitlis merkezde 13 işyeri, Trabzon Akçaabat'ta 2 daire, Araklı ve Ortahisar'da dokuz işyeri açık artırma ile satışa çıkarılıyor.

Konut ile işyerleri için 11 Ağustos tarihinde saat 10.00'da açık arttırma yapılacak.

Müzayede Küçükçekmece'deki TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde düzenlenecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal