TOGG'un Yeni CMO'su Talin Yıldız Kimdir?

Yerli Otomobilin geliştiricisi Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu (TOGG), çalışmalarında hız kesmiyor. Son olarak marka yönetiminin ve pazarlama direktörlüğüne Talin Yıldız'ı transfer ederek önemli bir adım daha attı. Peki Talin Yıldız kimdir? Nerden gelmiştir?

01.04.2020-16:53 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-16:38) TOGG'un Yeni CMO'su Talin Yıldız Kimdir?

Lisans eğitimini Galatasaray Üniversitesi’nde tamamlayan Talin Yıldız, yüksek lisans eğitimini ise Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan Sorbonne Üniversitesi’nde tamamladı.

Eğitiminin ardından 2002 yılında Michelin şirketinin İletişim ve Halkla İlişkiler departmanının yöneticisi olarak çalışmaya başladı. 2007 yılında ise Renault'a geçen Talin Yıldız burada ürün yöneticisi olarak görev yürüttü.

2008 itibariyle Renault'un Türkiye sorumlusu olarak çalışan Yıldız, daha sonra Renault ve Dacia'nın Pazarlama Yöneticiliğine getirildi. 2016 ve 2017 yılları arasında da Harvard Üniversitesi ve INSEAD kurumundan Liderlik eğitimleri aldı. 2019 itibariyle Renault'un Küresel Marka Yönetisi oldu.

Son olarak Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) transfer ederek bünyesine kattığı Talin Yıldız TOGG'un Marka yöneticiliği ve pazarlama direktörlüğü birimlerinin başına getirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal