TikTok'tan Salgınla Mücadeleye 375 Milyon Dolar Destek!

TikTok, coronavirüsle mücadele için 250 milyon dolarlık bağış ile 125 milyon dolar reklam kredisi verecek.

10.04.2020-16:29 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-17:32) TikTok'tan Salgınla Mücadeleye 375 Milyon Dolar Destek!

TikTok, coronavirüsle mücadele için 250 milyon dolarlık bağış ile 125 milyon dolar reklam kredisi verecek.

Dünyayı tesiri altına alan coronavirüs pandemisi sebebiyle pek çok firma, salgınla mücadele adına çeşitli desteklerde bulundu. Bir takım firmalar maske ile solunum cihazı üretirken, bir takımı da çeşitli kurumlara maddi desteklerde bulundu.

Son senelerde popüler video uygulaması TikTok, coronavirüsle mücadelede adına yerel topluluklara 250 milyon dolarlık bağış ve işletmelere ise 125 milyon dolarlık reklam kredisi vereceğini duyurdu.

TikTok, attığı yardımlarla hem Dünya Sağlık Örgütü benzeri büyük kurumlara destek olacak, hem de küçük işletmelerin ayakta durmasını sağlayacak.

TİKTOK DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR

TikTok bu ayın başında Hindistan'daki doktorlara 400 bin koruyucu elbise ile 200 bin maske bağışı yapmıştı. Aynı zamanda firma; Hindistan, İtalya, Endonezya, ABD ve Güney Kore'deki hastanelere maskeyle diğer kişisel koruyucu donanımları temin etmek için yerel kurumlarla iş birliği içerisinde hareket ediyor.

TikTok başkanı Alex Zhu, "Herkesin zor zamanlar geçirdiğinin farkındayız. Bu kritik süreçte; dünyadaki işletmelere, hükümetlere, kuruluşlara ve insalara yardım etmek için elimizden gelenin en iyisini sunacağımıza garanti veriyoruz. Bu zorlu süreçte hep birlikte hareket edeceğiz." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal