THY'nin Ağustos Ayı Uçuş Takvimi Belli Oldu

THY, 1 Ağustos itibariyle Rusya, Irak, Suudi Arabistan, Hindistan, Güney Afrika ile Dubai seferlerine tekrar başlayacak.

13.07.2020-15:12 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-15:02) THY'nin Ağustos Ayı Uçuş Takvimi Belli Oldu

Koronavirüs salgını sebebiyle yurt dışı uçuşlarını erteleyen ve 11 Haziran tarihinden itibaren seferlere tekrar başlayan Türk Hava Yollarının, gelecek ayın uçuş takvimi hazırlandı. Türk Hava Yolları, 1 Ağustos itibariyle Rusya, Irak, Suudi Arabistan, Hindistan, Güney Afrika ve Dubai seferlerine tekrar başlayacak.

THY'nin internet sayfasındaki açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

'Ulusal ve uluslararası sağlık otoriteleriyle yaptığımız titiz çalışmaların sonucunda daha sağlıklı ve güvenli standartlara sahip uçuşlarla sevdiklerimize, keşiflerimize ve biriktirilecek anılarımıza tekrar kavuşuyoruz. Bu dönemde plan yapmanın ne kadar zor olduğunu bildiğimiz için sizlere esnek seyahat imkanları sunmaktan mutluluk duyuyoruz.'

Açıklamada, 21 Mart 2020-31 Ağustos 2020 tarihleri aralığındaki biletlemeler için sınırsız tadil yapabileceği de açıklandı.

Türk Hava Yolları açıklamasında, 11 Haziran tarihinde yurt dışı seferlerini aşamalı olarak başlatan THY'nin, 1 Ağustos itibariyle İran'da Şiraz, Tebriz, Irak'ta Bağdat, Erbil ile Süleymaniye, Abu Dabi, Kuveyt, Dubai, Suudi Arabistan'da Riyad, Damman ve Cidde, Hindistan'da Mumbai ve Delhi, Özbekistan Taşkent, Kırgızistan Bişkek, Cezayir'de Konstantin ve Vahran, Mısır'da İskenderiye, Hurgada ve Sarm-El-Seyh, Tunus, Kemarun'da Douala ile Yaounde, Kenya'da Nairobi, Gana'da Akra, Güney Afrika'da Cape Town ve Johannesburg, Tanzanya'da Darrüsselam ve Zanzibar'a seferlerine başlamayı planlandığı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal