THY Bulgaristan Seferlerine Tekrar Başladı

Coronavirüs sebebiyle Bulgaristan’a seferlerini 16 Mart'ta erteleyen Türk Hava Yolları (THY) bugün itibariyle seferlere tekrar başladı.

01.07.2020-15:47 - (Son Güncelleme: 01.07.2020-15:41) THY Bulgaristan Seferlerine Tekrar Başladı

THY Sofya Temsilciliğinden gelen yazılı açıklamada, haftada üç sabah, iki akşam olmak üzere toplam 5 uçuş olarak yapılacak uçuşların en kısa sürede artmasının beklendiği belirtildi.

Açıklamada, sefer öncesinde sosyal mesafeli check-in ile boarding, maske zorunluluğu, ateş ölçümü, kabin bagajlarının küçültülmesi, kabin içinde de yolculara hijyen kiti verilmesi, hepa filtreli hava sterilizasyonu, uçak içi ayrıntılı dezenfekte çalışması benzeri tedbirler alındığın altını çizdi.

Bu arada, Başkent Sofya Havaalanı’na sabah sularında iniş yapan ilk THY'nin yolcularını Türkiye’nin Sofya Büyükelçiliği Müsteşarı Erman Topçu karşıladı.

Topçu, AA muhabirine açıklamasında, önümüzdeki günlerde önlemlerin kaldırılması ve normalleşmenin tam olarak temin edilmesi halinde hem Sofya hem de Varna’ya sefer gerçekleştirebileceğini aktardı.

Müsteşar Topçu, "Bu ilk seferin iki ülke halkları arasında turizm yoluyla güçlenecek olan bağların çok daha ileri seviyeye taşınmasına vesile olmasına ümit ediyoruz." diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal