Taşeron İşçiye Kritik Uyarı!

Taşeron işçilerin kadroya geçişi amacıyla başvurular biterken, şimdi inceleme sürecine girildi.

13.01.2018-14:52 - (Son Güncelleme: 13.01.2018-14:47) Taşeron İşçiye Kritik Uyarı!

Taşeron işçilerin kadroya geçiş amacıyla yapılan başvurular perşembe günü bitti. Başvurular, her kurumun kendi içinde meydana getirdiği 3’er kişilik “Tespit komisyonu” tarafından değerlendirilecek. İnceleme sürecinin 40 günü bulması düşünülüyor. İncelemenin ardından hak sahipleri duyurulacak.

Kadroya alınacak kişiler içerisinde ismi bulunmayanlar, ilana itiraz edecek. İtiraz için üç gün süre verilmesi bekleniyor. İtirazlara da yine aynı kurul bakacak. İtirazların incelenmesi ve listenin kesinleşmesinin ardından sınav süreci başlayacak. Her kurum sınav yöntemini kendisi oluşturacak. Sınav sadece yazılı, sözlü veya uygulamalı olabileceği gibi, yazılı-sözlü ya da sözlü-uygulamalı da yapılabilecek.

Sınava gireceklerin görev yaptıkları alanlar göz önünde bulundurarak farklı işlerde bulunanlara farklı yöntemde sınav yapılabilecek. Sınavların yeri, günü ve saati idarelerin internet sayfasında duyurulacak. Çalışanlara ayrıca tebligat yapılmayacak. Yazılı sınavda başarılı sayılmak için en az 50 puan almak gerekecek.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal