Tam Faktoring Ailesi Büyüyor: 37'nci Şubesini Açtı

Hazirandan itibaren normalleşme döneminin başlamasıyla beraber şubeleşme stratejisini sürdüren Tam Faktoring, 37. şubesinin Balıkesir’de açılışını yaptı.

14.07.2020-15:49 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-15:46) Tam Faktoring Ailesi Büyüyor: 37'nci Şubesini Açtı

Türkiye'nin öncü faktoring firmalarından Tam Faktoring, 13 Temmuz Pazartesi günü, üst idarenin katılımıyla Balıkesir şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Tam Faktoring böylelikle, 24 ayrı şehirde toplam 37 şube sayısına çıktı. Şubelerde çalışan toplam kadro sayısı da neredeyse 400 kişi oldu.

Balıkesir şube açılışını yapan firma, Balıkesir ile etraf şehirlerde de mikro KOBİ'ler ve küçük işletmelere daha çok temas etmeyi, bu bölgedeki işletmelerin her ekonomik şartta tam zamanında yanında olmayı, işlerini yapmak için ihtiyaç gördükleri finansman gereksinimini karşılamayı planlıyor.

Tam Faktoring Genel Müdürü Hakan Karamanlı, Balıkesir'de şube açmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

'Türkiye ekonomisine, KOBİ'lerimize ve esnafımıza güvenimiz tam. Ülkemiz ekonomik krizler konusunda deneyim sahibi ve daha önce de benzer krizlerden güçlenerek çıkmayı başardı. Haziran ayından itibaren ticaretin ve iş dünyasının hareketlendiğini görüyoruz. Biz de hız kesmeden yatırımlarımızı yapmaya, farklı illerde şubeleşerek ticaretin devam etmesi için gerekli finans desteğini sağlamaya ve elbette insan kaynakları istihdamına devam etme kararlılığımızı sürdüreceğiz. Şube açarak ekonomiye katkıda bulunduğumuz gibi, bölge halkına da istihdam sağlamış oluyoruz.'

Tam Faktoring Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hayati Çelikcan, 110 bin işlem adediyle firmanın 2019'da en fazla işlem gerçekleştiren faktoring firması olmasına işaret ederek, başarılarının ardında oldukça motive ve mutlu personel bir saha ekibi olduğunu söyledi. 'Tam Faktoring'in büyüme başarısının en önemli etkenleri arasında müşterisinin her koşulda tam zamanında tam yanında olan, işini doğru yapan, hızlı çözüm üreten ve severek çalışan bir saha ekibinin olması. Yaygın şube ağımız ile her bölgedeki mikro KOBİ'lere erişiyor, onların işlerini devam ettirmeleri için gerekli olan cansuyu niteliğindeki finansman desteğini sağlıyoruz. Balıkesir'de deneyimli bir şube müdürü ve ekiple KOBİ'lerimizin ve esnafımızın finansman ihtiyacını karşılayacağız. Bu anlamda, gelecek dönemde de farklı illerde yeni şubeler açmak planlarımız arasında yer alıyor' diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal