Taksim’de Anırmayı Vaat Eden Emin Çölaşan'dan Uçak Gemisi Açıklaması!

Türkiye’nin uçak gemisi projesine inanmadığını belirten Emin Çölaşan geminin masal olduğunu açıkladı.

06.07.2017-09:08 - (Son Güncelleme: 06.07.2017-11:04) Taksim’de Anırmayı Vaat Eden Emin Çölaşan'dan Uçak Gemisi Açıklaması!
Sözcü yazarlarından olan Emin Çölaşan, bugün yazdığı köşe yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Uçak gemisi yapacağız" sözlerini inandırıcı bulmadığını yazdı.

ESKİDENDE MASAL DİYEREK BİR LAF ETMİŞTİ

"Uçak gemimiz olacakmış! Ne ile, neredeki parayla yapacaksın beyefendi? Bir adet uçak gemisi en az 20 milyar dolar ediyor." diye ifade eden Sözcü yazarı Emin Çölaşan, uçak gemisinin ülkemiz için masal olduğunu belirterek bunların yalan ve konuşmaması gerekli olduğunu yazdı.
Sözcü yazarı Emin Çölaşan, "Bizim seviyelerimizde olan devletlerde halkın bol kepçeden atılan vaatler söylemek çok basit bir iştir. Vatandaşlar bu vaatlere çoğunluk ile inanır." diyerek proje hakkında gerçek olamayacağını belirtti.

EŞEK GİBİ ANIRACAKTI

Sözcü yazarı Emin Çölaşan geçen senelerde de Türk Lirasından altı sıfırın atılamayacağına boş vaatler olduğunu söyleyip halkı kandırmaktan ibaret olduğuna değinmişti ayrıca eğer atılırsa Taksim meydanında eşek gibi anıracağını söylemişti. O sözler şöyle, "6 sıfır atılırsa eğer Taksim'de anıracağım" diyerek ifade etti.

CUMHURBAŞKANI’NIN UÇAK GEMİSİ HAKKINDA GÖRÜŞLERİ

Sebepleri ne olursa olsun, ülkemizdeki savunma sanayindeki atılımların engellenme yönünde tutumlar ile müsamaha gösterilmesi kesinlikle söz edilemez. Bu tarz bir tavır içerisine girenlerin, karşısında bizzat ben dururum. Devletimiz ve vatandaşımız için çalışanlar, bu arada kesinlikle kendisi de kazanan, reelde mesleğinin profesyoneli, gerçekten imalat ehli, gerçekten samimi tüm iş adamlarının, tüm şirketlerimizin yanlarında bizim olduğumuzu bilmelilerdir.” diye konuştu.

MİL GEM örnek bir proje. Devlet güvenliğimiziz yanı sıra kritik önemde projelerimiz artırıyor savaş gemisi hakkında tamamladıklarımız 14 adet proje bulunmakta. 10 adet projemiz daha var. Tüm bu gelişmelerin bölgedeki tehditlerin açısından denizcilik alanında verdiğimiz öneme dikkat çekti. İnşallah uçak gemisi de yapacağız, bunu yapmakta kararımız tam.” diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal