SunExpress'ten Türkiye'ye Yeni Yatırım

THY ve Lufthansa'nın ortak girişimi SunExpress, Antalya Havalimanı'nda uçak bakım-onarım merkezi kuracağını açıkladı

11.07.2019-11:47 - (Son Güncelleme: 11.07.2019-11:43)

Türk Hava Yolları (THY) ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress'in Üst Yöneticisi (CEO) Jens Bischof, "Antalya'ya uçak bakım -onarım merkezi için ciddi miktarda yatırım yapacağız. Bu yatırımla hem yerel ekonomiyi desteklemiş hem de bu bölgeye duyduğumuz koşulsuz ve tam güveni göstermiş olacağız." açıklamasında bulundu.

Bischof yaptığı açıklamada, Antalya Havalimanı'nda yapacakları yatırım hakkında bilgi verdi, turizm sezonunu ve Türkiye'deki yatırım ortamını yorumladı.

2021-2022 SEZONUNDA TAMAMLANACAK  

Uçak Bakım-Onarım Merkezi Projesinin, Türk yetkili makamlarında onay aşamasında olduğunu belirten Bischof, ruhsat alımına bağlı olarak bu sene içinde temel atıp, 2021-2022 sezonunda hizmete açmayı planladıklarını belirtti.

Söz konusu merkezin Antalya'da ilk olacağını ve ilk etapta kendi uçaklarına ardından da diğer firmalara hizmet vereceğini aktaran Bischof, "Antalya bölgesine ciddi miktarda bir yatırım yapacağız. Bu yatırımla hem yerel ekonomiyi desteklemiş hem de bu bölgeye duyduğumuz koşulsuz ve tam güveni göstermiş olacağız." şeklinde konuştu.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal