Son Dakika Haberi: Başbakan'dan Konut Müjdesi

Başbakan Binali Yıldırım ev sahibi olmak isteyenlere müjde niteliğinde bir açıklama yaptı. Yıldırım, başta Ziraat olmak üzere bir çok bankanın konuttaki stokları eritmek için kampanya başlatacağını açıkladı.

07.05.2018-13:43 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-15:09) Son Dakika Haberi: Başbakan'dan Konut Müjdesi

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklaması şöyle: Bankalar konuttaki stokları azaltmak için kampanya başlatacak. Başta Ziraat olmak üzere bir çok bankan konuttaki stokları eritmek için kampanya başlatacak.

Bankalar Birliği Genel Kurulu'nda konuşan Başbakan Binali Yıldırım "Bu günlerde algı operasyonları devam ediyor. Belli ki seçimlere kadar da tırmandırılarak devam ettirilecek. Amaç istikrarın güvenin yıkılması .Biz eminiz ki vatandaşlar olup biteni görüyor.Sizlerde algıya göre değil Türkiye'nin gerçeklerine göre hareket etmenizi bankacılardan bekliyoruz. Algı operasyonlarına karşı memleket menfaati için karar almaktan çekinmeyiz" diye konuştu. 

KONUT STOKU ERİTİLECEK

Başbakan Binalı Yıldırım konuşmasında ev sahibi olmaya çalışanlara da bir müjde vererek "Konut sektöründeki konut stokunun azaltılması için konut kampanyası yapılacak. Ziraat Bankası ve diğer bankalar konut stoğunu azaltmak için kampanya başlatacak" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal