Rus Turistlerin Artmasıyla İlginç Olaylar Basına Yansımaya Başladı!

Rusya'nın Surgut kentinden tatilini yapmak amacıyla Akdeniz’e gelen kleptoman çift, kaldığı otelden çalmadığı kalmadı.

30.06.2017-11:35 - (Son Güncelleme: 30.06.2017-11:36) Rus Turistlerin Artmasıyla İlginç Olaylar Basına Yansımaya Başladı!

Rusya’dan ülkemize gelen turist rakamlarında bu sene rekor kırılmaya devam ediliyor, gelen turistler tarafından komik hadiseler de yaşanılmaya başlanıldı. Rusya'nın Surgut kentinde tatil için Akdeniz kıyısına gelen kleptoman yani hırsızlık hastalığı olan karı kocanın, kaldığı otelden tuhaf bir hırsızlık girişimi Rusya'da bahsi geçen bir numaralı konu oldu.

 RUS TURİSTİN VALİZDEN ÇIKANLAR ŞOK ETTİ

Haber sitelerinde yer alan habere göre, Rusya'nın Sibirya alanında Surgut kentinden gelen ve Antalya'daki bir otelde tatil yapmakta olan Rustam ile Mariya ikilisi, otelden ayrılacağı gün oda görevlileri personelinin şüphesinin üstüne tanıklar önünde valizleri aranarak ortaya çıkan manzara herkesi gülme krizine soktu.

ÇİÇEKLERİ BİLE ÇALDILAR

İki büyük valizden 14 rulo tuvalet kağıdı, plastik su şişelerine aktarılmış 5 litre Bayliss likörü, iki bornoz, birkaç tane havlu ile terlik, 7 kilo kadar portakal ve en ilginç olan ise otelin bahçesinde kökleri ile sökülerek çıkarılmış çiçekler yer aldı. Hırsızlığın ortaya çıkarılmasının sonrası kleptoman çifttin çalmak istediği eşyalar için parası istendi. 231 dolar tahsis edilen çift, daha sonra otelden çıkış işlemine izin verildiği belirtildi.

 rus kleptoman ile ilgili görsel sonucu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal