Radisson Hotel Türkiye'de Büyümeye Devam Ediyor

Radisson Hotel, iki tanesi İstanbul'un turistik ve tarihi semtlerinde, üçüncüsünü de İzmir'in Aliağa ilçesinde kapılarını açacak.

28.01.2020-10:27 - (Son Güncelleme: 28.01.2020-10:09) Radisson Hotel Türkiye'de Büyümeye Devam Ediyor
Radisson Hotel, 2020 de Türkiye'de 3 otel daha açmaya hazırlık yapıyor.
 
Şirketten yapılan açıklamada, Radisson Hotel, bu yıl ikisi İstanbul'un turistik ve tarihi semtlerinde, biri de İzmir'in Aliağa ilçesinde olmak üzere Türkiye'de 3 yeni otel ile  hizmet vermeye başlayacak.
 
İstanbul'un en turistik semtlerinden Beyazıt ve Sultanahmet'te Pantur Turizm ve Ticaret AŞ yatırımı ile açılacak oteller Radisson Hotel President Beyazıt ve Radisson Hotel Sultanahmet olarak faaliyete başlayacak.
 
Türkiye'nin en büyük ikinci şehri olan İzmir'in Aliağa ilçesinde açılacak olan Radisson Hotel İzmir Aliağa ise Elif İntro Otelcilik destekleyecek.
 
Radisson Hotel Sultanahmet, 4 farklı restoranda faaliyyet gösterecek.Radisson Hotel President Beyazıt ise spa, balo salonu ve farklı restoranlar ile hizmet sunacak.
 
Radisson Hotel Sultanahmet ve Radisson Hotel President Beyazıt, Kapalıçarşı, Ayasofya, Topkapı Sarayı gibi turistik noktalara yakın konumlarda hizmet verecek.
 
Petrol ve gaz endüstri bölgesi olan İzmir’in Aliağa ilçesinde açılacak olan Radisson Hotel Aliağa ise yeme içme alanları, toplantı odaları, spa ve fitness alanları bulunacak.
 
Görüşleri dikkate alınan Radisson Hotel Group Başkan Yardımcısı ve Geliştirme Üst Yöneticisi Elie Younes, "Radisson Hotel Group'un Türkiye pazarına olan güçlü taahhüdü, Türkiye'de 30'un üzerinde otel ile büyümeye devam ediyor. Radisson Hotel Group, üst segment kategorisinde, İstanbul’un en geniş otel zinciri olarak öne çıkıyor. Bu anlamda, markalarımız, iş ortaklarımız ve çalışanlarımız ile gurur duyuyoruz." şeklinde konuştu.
 
 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal