'Pandemi Sonrası Ekonomi Rekorlar Kıracak’

Erdoğan: Pandemi ile baskılanan Türk ekonomisindeki güçlü yükselme arzusunun, salgının sona ermesiyle, ekonomiyi rekorlara götüreceğini kaydetti.

28.09.2020-08:48 - (Son Güncelleme: 28.09.2020-08:48) 'Pandemi Sonrası Ekonomi Rekorlar Kıracak’

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  bir grup siyasi parti temsilcisinin, özel sektör aleyhtarı sözlerinin, bu partilerin niyetlerini belirttiğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, teorinin ve pratiğin bir arada verilen modeldeki fabrikayı, Gaziantep'te kurduklarını söyledi.

Pratikle, teoriyi birleştiren özel model tesisin, kasımda açıldığında, teoriyle, uygulamalı bilimleri harmanlayan, farklı bir sistemin uygulanacağını vurguladı.

Erdoğan, Gaziantep'teki organize sanayi bölgelerinde 300 fabrikanın faaliyete girerek, resmi açılışı gerçekleştiklerini belirtti.

300 fabrikanın kurulmasına ve tesislerde 45 bin kişinin istihdam edilmesine destek veren iş dünyasına, kentin kalkınması için verdikleri çabadan dolayı teşekkür etti.

Alınan tedbirlerle, Türkiye’nin sendelemesine izin vermediklerini belirten, Erdoğan, istihdam kalkanı ile de Türk halkını Kovid-19 pandemisinin etkisine karşı korumaya aldıklarını ifade etti.

Salgının hem sıkıntı hem de fırsatlar sunduğuna işaret eden, Erdoğan, gelişmelerin Türkiye’ye yeni pencereler açtığını, küresel ekonominin üretim üssü arayışında, Türkiye’yi öne çıkardığını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal