Pamukkale Turizm Konkordato İstedi!

Denizlili Bababalım ailesi'nin kurduğu Pamukkale Turizm, konkordato isteğinde bulundu. Pamukkale tarafından yapılan açıklamada, seferlerde herhangi bir değişikliğin yaşanmayacağı, oluşan sorunların geçici olduğu bildirildi.

27.10.2018-11:09 - (Son Güncelleme: 27.10.2018-10:57) Pamukkale Turizm Konkordato İstedi!

İzmir Ticaret Mahkemesine geçtiğimiz gün başvuran Pamukkale Turizm için üç aylık geçici mühlet tanındı. Karayolu yolcu taşımacılığında Türkiye’nin bilindik şirketleri arasında bulunan Pamukkale Turizm’e ve bağlı iki şirket için konkordato istendi. Mahkeme, üç şirket için de 3 aylık geçici mühlet tanıdı.


Kararla beraber, şirket çalışmalarının denetimi için de geçici konkordato komiser heyeti atandı. Pamukkale Turizm'in kurucu ortaklarından Turan Bababalım, meydana gelen zorlu sürecin geçici olduğunu bildirildi.

Pamukkale Turizm avukatları Av. Uğur Burak Duru ve Av. M. Kürşat Çoşkun tarafından yapılan açıklamada, şirketin 15 milyonu bulan yolcusunun olduğu ifade edilerek 'Ağırlaşan piyasa koşulları hepimizin malumudur. Bozulan nakit akışımızı düzenleyerek, borçlarımızı sağlıklı bir şekilde ödeyebilmek için vadeli konkordato istedik. Hedefimiz geçici olduğuna inandığımız bu dönemden tekrar yapılanma ile alnımızın akıyla çıkmaktır' ifadeleri kullanıldı.

Şirketin, Pamukkale ve Anadolu markası altında faaliyet gösteren 600 otobüsü mevcut.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal