Odea Bank Kredi Kartı Başvurusu

Odea Bank kredi kartı başvuru talebi, bankanın şubeleri aracılığıyla oluşturulabildiği gibi, internet adresi yoluyla hızlı başvuru seçeneği ile de yapılabilmektedir. İnternet üzerinde sunulan başvuru formunun doldurulmasından sonra, kart başvurusunun onaylanıp onaylanmadığı sonucu da anında öğrenilebilmektedir.

30.04.2018-18:20 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-18:05) Odea Bank Kredi Kartı Başvurusu

ODEA BANKASI ODEA BANK KREDİ KARTI ŞİFRE ALMA

İnternet üzerinden ya da banka şubesi aracılığıyla yapılan kredi kartı başvurusu olumlu sonuçlandığında, en kısa süre içinde kart teslimi yapılmaktadır. Kredi kartı teslim edilirken geçici bir şifreyle müşteriye sunulduğu için Odea Bank kredi kartı şifresi alma işlemine de gerek kalmamaktadır. Yeniden şifre almak için yani Odea Bank kredi kartı şifresi değiştirme işlemi için Odea Bank çağrı merkezi aranmalı ya da bireysel olarak ATM’ler aracılığıyla yapılmalıdır.

ODEA BANKASI ODEA BANK KREDİ KARTI LİMİT ARTTIRMA

Yurt içiyle birlikte yurt dışında da kullanım sunan Odea Bank kredi kartlarında, limit arttırımlarında da bulunulabilir. Kredi kartı borcunun düzenli geri ödemesinin yapılmasıyla Odea Bank kredi kartı limitini arttırmak da son derece kolay olmaktadır. Kredi kartı limitini arttırmak için ek kart talebinde bulunabilir ya da müşteri temsilcileriyle iletişime geçilip, arttırılması istenilen limit belirtilerek kredi kartı limiti arttırma talebi oluşturulabilir.

ODEA BANKASI ODEA KREDİ KARTI BORÇ SORGULAMA

Odea Bank kredi kartı borcunu öğrenmek için kredi kartı sahiplerine her ay son hesap kesim tarihinden sonra, harcamaların detaylı olarak gösterildiği bir ekstre gönderilmektedir. Borç takibi ekstreler aracılığıyla yapılabildiği gibi, internet bankacılığı kullanılarak, çağrı merkezleri aranarak ya da ATM’ler üzerinden de yapılabilmektedir.

ODEA BANKASI ODEA BANK KREDİ KARTI BORÇ TAKSİTLENDİRME

Kullanılan kredi kartında, taksitlerin ödenmesinde aksamalar yaşandığında, harcamaların ödenmesinde ekonomik olarak güçlük çekilmesinde kredi kartı borcunun taksitlendirilmesi yoluna gidilebilir. Odea Bank kredi kartı borcunu taksitlendirmek için de 444 8 444 çağrı merkezi üzerinden müşteri temsilcilerinin yardımıyla yeni bir ödeme planı oluşturulmalıdır. Aynı işlem, banka şubelerine gidilerek de yapılabilmektedir.

ODEA BANKASI ODEA BANK KREDİ KARTI NAKİT PARA ÇEKİMİ

Odea Bank kredi kartı kullanıcıları, ihtiyaçları olan her an belirlenen günlük nakit çekim limiti kadar nakit avans çekebilirler. Odea Bank kredi kartı nakit çekimi taksitlendirme özelliği sayesinde, çekilen nakit avansın taksitli bir biçimde, üstelik uygun faiz oranlarıyla geri ödenmesini sağlamaktadır.

ODEA BANKASI ODEA BANK KREDİ KARTI AİDATI

Odea Bank kredi kartı aidatı, bankanın yıllık hiçbir masraf talep etmemesi özelliği nedeniyle, ödenmemektedir. Yıllık kart ücreti anlamına gelen aidatların talep edilmemesi de müşterilerin Odea Bank kredi kartı aidatını geri almak için bir işlem yapmasına gerek bırakmaz.

ODEA BANKASI ODEA BANK KREDİ KARTI İNTERNET ALIŞVERİŞİNE AÇMA

Odea Bank kredi kartını internet alışverişi için açtırmak sadece birkaç dakikalık bir işlemdir. Kullanılan kredi kartı bilgilerinin 444 8 444 numaraları üzerinden müşteri temsilcisine aktarılması ve de talebin bildirilmesi yeterli olmaktadır. Aynı işlem, banka şubeleri aracılığıyla da yapılabilmektedir.

ODEA BANKASI KREDİ KARTI KAPATMA

Çalıntı ya da kayıp durumlarıyla, kartın tamamen kullanım dışı bırakılması istendiğinde Odea Bank kredi kartını kapatmak için kapatma talebinin bildirilmesi gerekmektedir. Bunun için çağrı merkezi numaraları üzerinden ya da banka şubeleri aracılığıyla müşteri temsilcileri ile iletişime geçilmesi ve kapatma talebinin iletilmesi gerekmektedir. Herhangi bir resmi işlem gerekli olursa, müşteri hizmetleri tarafından süreç yönlendirilecektir.

ODEA BANKASI ODE BANK KREDİ KARTI AVANTAJLARI

5 adet farklı ek kart çıkartma fırsatı, Odea Bank kredi kartı kampanyaları içinde en cazip fırsatlardandır. Yurt içi ve yurt dışı kullanım özellği, yıllık aidat ödenmemesi ve her daim müşterilerine özel sürprizli kampanyalar hazırlaması, bankanın sunduğu önemli fırsatlardandır.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal