Nusret Gökçe, Park Hyatt Oteli 50 Milyon Euro Karşılığında Satın Aldı

Yaptığı tuzlama hareketi ile dünya çapında ün kazanan Nusret Gökçe otel satın aldı. Gökçe, Doğuş Grubu'nda olan Park Hyatt oteli 50 milyon euro karşılığında devraldı.

20.03.2019-15:35 - (Son Güncelleme: 20.03.2019-15:29) Nusret Gökçe, Park Hyatt Oteli 50 Milyon Euro Karşılığında Satın Aldı

'Saltbea' hareketi ile dünya çapında ünlü olan Nusret Gökçe, bu defa yeni bir yatırımla gündeme geldi. Sosyal medyada et tuzlama görüntüleri ile ünlenen ünlü kasap Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'daki Park Hyatt oteli satın aldı.

OTELİN DEVREDİLMESİNE İZİN VERİLDİ

Doğuş Holding Grubu'nda olan otelin devredilmesine izin verildi. Rekabet Kurulu, Doğuş Holding bünyesindeki Arena Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri'nin bütün paylarının Nusret Turizm Yatırım AŞ tarafından devralınmasını kabul etti.

NUSRET ARTIK TURİZM İŞİNE GİRİYOR

Habertürk'ün aktardığına göre, Doğuş ve Singapurlu Temasek'in Dream markası altında Nusr-Et lokantalarını işleten Nusret Gökçe bu sayede artık turizm işine de giriyor. Gökçe yaklaşık 50 milyon euro (310 milyon TL) vererek İstanbul Maçka'da olan Park Hyatt oteli satın aldı. Gökçe'nin yeni kurduğu firma şubat ayında 50 bin lira sermaye ile kuruldu.

SATIŞ İŞLEMİ 10 GÜN İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Nusret Turizm Yatırım AŞ'nin Operasyon Sorumlusu Ahmet Kılıç turizm firmasının bir ay önce kurulduğunu ifade etti. Kılıç, "Nusret Bey artık otelciliğe giriş yaptı. Otelin satın alınması için Doğuş Grubu ile 50 milyon euroya anlaşmaya varıldı. Satış işlemi 10 gün içinde gerçekleşecek" diye konuştu.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal