Numaradan isim Sorgulama Nasıl Yapılır

Telefon numarası kime ait nasıl öğrenilir?, telefon numarası kime ait Turkcell? Telefon numarası kime ait? Vodafone ve Facebook kullanarak cep telefonu numarasının kime ait olduğunu bulmak. Whatsapp uygulamasını kullanarak numaranın kime ait olduğunu öğrenme. Bu haberimizi sizler için derledik.

13.04.2018-15:08 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-15:06) Numaradan isim Sorgulama Nasıl Yapılır

Ev ya da cep telefonunuza tanımadığınız bir numaradan arama geldiği zaman doğal olarak numara kime ait diye merak ederiz. Bu gibi durumlar yaşandığında sabit hat ya da cep telefonu fark etmeksizin sizi arayanın kim olduğunu kolaylıkla öğrenebilirsiniz.  Bu makalemizde ülkemizde kullanılan, bilinmeyen numaraları ücretli ve ücretsiz olarak öğrenme servisler ile bilgileri bulacaksınız. Size anlatacağım herhangi bir yöntemi kullanarak sizi kim aramış  kolayca öğrenebileceksiniz.

TELEFON NUMARASININ KİME AİT ÖĞRENME YÖNTEMLERİ

Cep telefonu operatörleri ücretli bir şekilde bilinmeyen numaralar servisini hizmete sunmaktadırlar.  Vodafone, Türkcell, Bimcell ya da PTTCell hangi operatör servisi olursa olsun aşağıda anlatmış olduğumuz yöntemlerle ÜCRETLİ olarak sizi arayan numaranın ve ya sahibini merak ettiğiniz bir numaranın kime ait olduğunu bulma imkanı sunarlar. Fakat dikkat etmeniz gereken bir konu da hangi operatörü kullanıyorsanız kullandığınız o operatörün müşteri hizmetlerini arayarak numara sorgulama yapmanız olmasıdır. Çünkü aksi durum yaşanırsa çok daha fazla ücretler ödemenize neden olabilir.

Şayet sabit hat yani, bir ev telefonu numarasının kime ait oluğunu sorgulayacaksanız aşağıda anlatılan yöntemleri de deneyebileceğiniz gibi Türk Telekom tarafından kullanıma açılmış olan Beyaz Sayfalar ile kolay bir şekilde ev telefonu yani sabit hat numarasının kime ait olduğunu konusunu öğrenebilirsiniz.  Şayet sahibini öğrenmek istediğiniz bir sabit hat değil de cep telefonu sahibi ise yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

TELEFON NUMARASI KİME AİT TÜRKCELL?

Bir Turkcell abonesi iseniz kime ait olduğunu öğrenmek istediğiniz numarayı başında sıfır koymadan yazarak 2222’e kısa mesaj atmanız yeterlidir. Bunu yaptığınız takdir de Mesaj başına 1.49 TL ile ücretlendirileceksiniz. Aynı zamanda da 11832’yi arayarak dakika başına 1.25 TL ile ücretlendirilerek de numara kime ait kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

TELEFON NUMARASI KİME AİT VODAFONE

Bir Vodafone abonesiyseniz ve beni arayan kim, bu numara kime diye merak ediyorsanız Vodafone’a ait servislerini kullanmak ve numaranın sahibinin kim olduğunu öğrenmek için telefon numarasını başında sıfır olmadan yazarak 7048’e kısa mesaj atmanız yeterlidir. Bu işlemin mesaj başı ücreti 1.25 TL’dir. Aynı zamanda 11842’yi arayarak da numaranın sahibini dakikası 1.25 TL’ye ücretlendirilerek öğrenme şansınız da bulunmaktadır.

 Bunların dışında ücret ödemeden de sorgulama yapmamı sağlayan bazı yöntemler vardır. Bu yöntemleri yukarıda bulunan numara öğrenme servislerinin haricinde tamamen ücretsiz ve basit olması ilgi çeken yönüdür.

FACEBOOK KULLANARAK CEP TELEFONU NUMARASININ KİME AİT OLDUĞUNU BULMAK

Son günlerde bir çok skandala ismi karışmasına rağmen Facebook hala dünya üzerinde en çok ziyaret edilen web sitelerinden bir tanesidir. Bir sosyal ağ olan Facebook’da milyarlarca hesap bulunmaktadır ve neredeyse bir profili olmayan insan sayısı oldukça az rastlanır. Sizi arayan kişinin bir Facebook profili varsa ve numarayı hesabına eklemişse o numarayı arama bölümüne yazarak anında numaranın kime ait olduğunu öğrenebiliriz. Ancak unutmamanız gereken şey var numarasını gizlememiş olmas gerekiyor. Aksi halde herhangi bir sonuç göstermeyecektir.

WHATSAPP UYGULAMASINI KULLANARAK TELEFON NUMARASI KİME AİT ÖĞRENMEK

Bu yöntemle arayanın kimliğini öğrenmek için akıllı bir telefona sahip olmanız ve whatsapp uygulamasının telefonunuzda indirmiş olmanız gerekmektedir. Daha sonra kime ait olduğunu öğrenmek istediğimiz telefon numarasını herhangi bir isim vererek telefon rehberimize kayıt ediyoruz. Daha sonra whatsapp uygulamasını açarak kişiler bölümünden kaydettiğimiz ismi buluyoruz. Profil resmine böyle ulaşabilir ve şayet tanıdığınız birisiyse kim olduğunu kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Tabiki karşı tarafında whatsapp kullanıcı olması gerekmektedir. Aynı yöntem Tango, Viber gibi diğer uygulamalar için de geçerlidir.

GOOGLE ARAMA ÖZELLİĞİ SAYESİNDE NUMARANIN KİME AİT OLDUĞUNU BULMAK

Google günümüzde kullanılan en yaygın arama motorudur. Google üzerinde arama yaparak da numara kime ait öğrenme imkanınız bulunmaktadır. Ancak çoğu zaman bir cep telefonu numarası yazdığımızda birçok reklam amaçlı açılan sitelerde bu numarayı görmekteyiz. Bu sebepten ötürü şayet cep telefonu numarası ile bu şekilde arama yaparak bir sonuca ulaşmanız gerçekten zor.

 

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal