Müjde Faizsiz Kredi Geliyor!

Yeni Kentsel Dönüşüm yasasıyla birlikte binasını kendisi yapmak isteyenlere faizsiz kredi veriliyor.

21.08.2017-09:12 - (Son Güncelleme: 21.08.2017-08:37)

Depreme yönelik önlemler çerçevesinde yeni kentsel dönüşüm yasası çıkarıldığını belirten Özhaseki, binasını kendi değiştirmek isteyen yurtdaşlara sıfır faizle kredi verileceğini ve vergiden muaf olacağını söyledi..

İller Bankası’nın kentsel dönüşüm bankası haline getirileceğini ifade eden Özhaseki, bakanlık bünyesindeki 21 tesisin satılacağını ve elde edilecek yaklaşık 2 milyar TL gelirin kentsel dönüşüme aktarıldığını belirtti.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin deprem bölgesinde olduğu gerçeğinin bilinciyle, devlet ve millet olarak felaketlere karşı her daim tedbirli olmalıyız." dedi.

Reis-i Cumhur Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin deprem bölgesinde olduğu gerçeğinin farkındalığıyla, devlet ve millet olarak felaketlere karşı her zaman tedbirli olunması gerektiğini aktardı.

Erdoğan, Marmara Depremi'nin 18. senesi dolayısıyla twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Reis-i Cumhur Erdoğan, mesajında, "17 Ağustos 1999 depreminde yitirdiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle yad ediyorum. Ülkemizin deprem bölgesinde olduğu gerçeğinin farkındalığıyla, devlet ve millet olarak felaketlere karşı her zaman tedbirli olmalıyız. 17 Ağustos benzeri olayların yeniden yaşanmaması adına başta devletimiz olmak üzere hepimize sorumluluk düşüyor. Deprem ve diğer tüm felaketlerde hasar ve kayıpların yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri almaya devam edeceğiz. Cenab-ı Allah 17 Ağustos benzeri depremlerden ve tüm felaketlerden ülkemizi ve milletimizi muhafaza eylesin." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal