MTV Ödeme Nasıl Yapılır? MTV 2.Taksit Ödemesi Kredi Kartıyla Yapılabiliyor mu?

MTV taksidiyle alakalı detaylar gündemde yer alıyor. Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV)'nin 2'nci taksit ödemeleri bugün başladı. Vatandaşlar da MTV hesaplama ile ödemesinin nasıl yapıldığı, kredi kartı yla yapılıp yapılamayacağı sorularına yanıt arıyorlar. İşte MTV hesaplama ve ödemeyle alakalı detaylar...

01.07.2020-13:25 - (Son Güncelleme: 01.07.2020-13:19) MTV Ödeme Nasıl Yapılır? MTV 2.Taksit Ödemesi Kredi Kartıyla Yapılabiliyor mu?

Bu senenin MTV  ikinci taksit ödemeleri bugün başladı. Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ikinci taksit ödemleri için son gün de 31 Temmuz 2020 olarak belirlendi. MTV taksit ödemleri kredi kartlarıyla yapılabilecek. Peki 2020 MTV ödemesi nasıl yapılıyor?

MTV ÖDEMESİ NASIL YAPILIR?

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın internet sayfasındaki duyuruya göre, vergiyi ödemekle yükümlü olanlar, İnteraktif Vergi Dairesi'nden şifre girişi yapmaksızın "MTV Ödeme" alanına yalnızca plaka ile TC kimlik numarası bilgilerini girerek işlemlerini yapabilecek.

MTV ÖDEMELERİ KREDİ KARTI İLE YAPILABİLECEK Mİ?

Aynı zamanda, Başkanlığın "www.gib.gov.tr" internet sayfası(İnteraktif Vergi Dairesi, İnternet Vergi Dairesi ve GİB Mobil uygulaması) üzerinden 02.00-22.00 sularında ödeme yapılabilecek. Anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla banka kartları ya da banka hesabından, yabancı ülkede çalışma yapan bankaların kredi kartları, banka kartları ile başka ödeme yollarıyla verginin ödenmesine imkan sağlanacak.

MTV ÖDEMELERİ NEREDEN YAPILACAK?

MTV ödemelerinizi, anlaşmalı bankaların şubelerinden, alternatif ödeme kanallarından (internet bankacılığı, telefon bankacılığı, mobil bankacılık gibi), PTT iş yerlerinden ve bütün vergi dairelerinden de ödeme gerçekleştirebilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal