LCWaikiki ‘Moda’ya Uymadı: LGBT Saldırılarına Dik Durdu

Türkiye’nin tekstil devi ve dünyanın sayılı markalarından olan LCWaikiki, LGBT ahlaksızlığına prim vermeyerek, kendi mağazalarında bu grubun renklerini yasaklaması üzerine bu grubun saldırısına uğradı.

08.07.2020-14:15 - (Son Güncelleme: 08.07.2020-13:59) LCWaikiki ‘Moda’ya Uymadı: LGBT Saldırılarına Dik Durdu

Türkiye’nin tekstil devlerinden ve dünyanın sayılı markalarından olan LCWaikiki grubu, ülkemizde başlatılan LGBT ahlaksızlığına karşı direniş başlatan ilk marka oldu.

Yurt çapında özellikle sosyal medya üzerinden toplumun ahlakını bozmaya yönelik yoğun faaliyetler yürüten sapık LGBT’ye bir çok marka ve mağaza destek vererek bu ahlaksızlığın yanında yer aldı. Aile yapısına özel bir önem veren Türkiye toplumuna yönelik yapılan bu propagandaya karşılık, LCWaikiki, dik durarak, aile ve toplum değerlerinin yanında yer aldığını kendi personeline duyurdu.

Şirket tarafından çalışanlarına gönderilen e mailde, LGBT adlı ahlaksız ve sapık yapılanmayı andıran ve bu sapıklara ait sembollerin mağazalarında kullanılmaması ve personelin de bunları andıracak semboller taşımaması talep edildi.

LCWaikiki’nin ahlaki değerler yanında dik duruşu başta CHP’nin yayın organı olan Halk TV tarafından linç kampanyası başlatıldı. Ulusalcı, solcu ve batıcı kesim tarafından yönelik başlatılan linç kampanyasına karşılık, toplumun büyük bir kesimi LCWaikiki’nin yanında yer aldı.

Sosyal medyada LCWaikiki’yi destekleyenlerin ezici çoğunlukta olması dikkatlerden kaçmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal