Kripto Para Piyasası Geleceği

Dünyanın en büyük ikinci borsası olan Nasdaq'ın CEO'su Friedman, "Nasdaq kesinlikle bir kripto para borsası haline gelmeyi değerlendirecek’’ ifadelerinde bulundu.

25.04.2018-18:52 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-18:46) Kripto Para Piyasası Geleceği

New York borsasının ardından dünyanın en büyük ikinci borsası Nasdaq'ın CEO'su Adena Friedman'dan kripto paraların geleceğini değiştirecek çok elzem bir açıklama yaptı.

Friedman ortam yetkinleştiğinde Nasdaq'ın Bitcoin benzeri kripto paraların alım-satımları, ticaretleri için bir platform haline gelmeye açık olduğunu belirtti.

 CNBC'ye açıklama yapan Friedman, "Vakti geldiğinde Nasdaq kesinlikle bir kripto para borsası haline gelmeyi değerlendirecek. İnsanlar daha fazla düzenlenmiş, denetlenmiş bir piyasaya hazır olduklarında, vakti geldi diyeceğiz" diye konuştu.

 Kripto paraların var olmasının süreceğine inandığını, meselenin ortamın yetkinleşene kadar vakit alacağı olduğunu belirten Friedman, "Kripto paralar için düzenli, denetim altında bir piyasa sağlamak istiyor muyuz diye kendimize sorma seviyesine geldiğimizde, kesinlikle bunu değerlendireceğiz" ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal