Kredi Kartları Borçları Nasıl Yapılandırılacak? Faiz Oranları Belli Oldu mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 8 Ocak’ta AK Parti grup toplantısında yaptığı açıklamalarda kredi kartı borcu olanlara yapılandırma müjdesi verdi. Peki Kredi Kartları Borçları Nasıl Yapılandırılacak? Faiz Oranları Belli Oldu mu? sorularının cevapları haberimizde…

19.01.2019-15:34 - (Son Güncelleme: 19.01.2019-15:30) Kredi Kartları Borçları Nasıl Yapılandırılacak? Faiz Oranları Belli Oldu mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 8 Ocak’ta AK Parti grup toplantısında yaptığı açıklamalarda kredi kartı borcu olanlara yapılandırma müjdesi verdi. Ziraat bankası aracılığı ile kredi kartını ödemekte güçlük yaşayan vatandaşlarımız borçlarını gelirlerine göre 24 ve ya 60 ay arası gelirlerine göre borçlarını ödeyecek.

Yeni uygulama Ziraat Bankası’na kredi kartı borcu olan vatandaşların dışında diğer bankalar ile çalışan vatandaşları da kapsıyor.

Kredi kartı borçları birleştirilen faiz sistemi ile gelirine uygun bir şekilde birleştirerek vatandaşların borçluluk durumunu dengelenmesini amaçlanıyor. Vatandaşlar borçlarını gelirine göre 24 ile 60 arasına borcunu yapılandırıyor.

Birleştirilen Faiz sistemi ile borç ödeyen vatandaşlar kredi kartlarına uygulanan aylık faiz oranlarından çok daha uygun koşullar ile 24 aya kadar aylık %1,10 ve 60 aya kadar aylık %1,20 faiz oranlarıyla vatandaşlara yansıtılacak.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal