KOBİ'lere 500 Bin Lira ile 1 Milyon Lira Arasında Destek Verilecek

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, KOBİ'lere müjde paketini açıklamıştı. Buna göre KOBİ'lere şirket başına 500 bin ile 1 milyon lira arasında destek verilecek.

10.01.2019-10:11 - (Son Güncelleme: 10.01.2019-10:03) KOBİ'lere 500 Bin Lira ile 1 Milyon Lira Arasında Destek Verilecek

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, MÜSİAD Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı. KOBİ'ler için Bankalar Birliği ve 12 bankanın dahil olacağı yeni bir kredi paketinin bugün Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak tarafından duyurulması düşünülüyor. SuperHaber KOBİ'lere büyük rahatlık getirecek o paketin ayrıntılarına ulaştı.

Bakan Berat Albayrak'ın verdiği müjdeye göre şirket başına 500 bin ile 1 milyon TL arası nakit kredi kullanma olanağı verilecek. KOBİ'lere kullandırılacak kredinin toplam maliyeti ise 20 milyar TL kadar olacak. Bu kampanyaya 10-12 arasında banka dahil olacak ve senelik faiz % 20'nin altında kalacak ve vadenin 2-3 sene arasında olması tahmin ediliyor. KGF teminatlama hususunda bankalara daha önce olduğu gibi teminat desteği verecek.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın bugün duyuracağı kredi destek paketiyle ekonomiye yaygın bir destek verilerek ekonomide büyük bir canlanma tesis edilecek.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal