Kızılaya Destek Altın Katılım Fonu, Yüzde 60 Kazanç Sağladı

Hem ihtiyaç sahiplerine yarayan hem de yatırımcıya kazanç sağlayan KT Portföy Kızılaya Destek Altın Katılım Fonu oluşturulduğu günden bu güne %60 kazanç sağladı.

06.06.2020-11:30 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-11:16) Kızılaya Destek Altın Katılım Fonu, Yüzde 60 Kazanç Sağladı

Hem ihtiyaç sahiplerine yarayan hem de yatırımcıya kazanç sağlayan KT Portföy Kızılaya Destek Altın Katılım Fonu oluşturulduğu günden bu güne %60 kazanç sağladı.

Türk Kızılaydan gelen açıklamaya bakıldığında, emsal uygulamalar ortaya konulup daha fazla ihtiyacı olan kişiye ulaşmak için çalışmalara kesintisiz devam ediliyor.

İhtiyaç sahibine, milletin merhamet elini uzatıp yardımseverlerec sağladığı bağış modelleriyle de fark oluşturan Kızılay, 2018'de Altın Kalpli Fon olarak KT Portföy iş ortaklığıyla "Kızılaya Destek Altın Katılım Fonu'nu" oluşturdu.

DAHA FAZLA İHTİYAÇ SAHİBİNE ULAŞILIYOR

Kızılaya Destek Altın Katılım Fonu, oluşturulduğu günden bu güne de büyük ilgi topladı ve yatırımcıya da destek sağladı. KT Portföy, kaynak işletim ücreti olarak aldığı komisyonun % 50'sini her ay düzenli bir şeklide Kızılayın hesaplarına aktarıyor. Aktarılan bu kazanç, Kızılayın daha fazla ihtiyaç sahibi kimseye ulaşmasına ve önümüzdeki yardım planlarını yapmasına destek oldu.

KT Portföy Kızılaya Destek Altın Katılım Fonu kurulduğu günden bu güne % 60 kazanç getirdi. KT Portföy Kızılaya Destek Altın Katılım Fonu, Kuveyt Türk Katılım Bankası ve Türkiye Elektronik Fon Dağıtım Platformu (TEFAS) tarafından bütün banka ve aracı kurumlardan sağlanabiliyor.

Türk Kızılay Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Özkan, bu kaynağın her gün insanların birikimine destek sağladığını söyledi.

Özkan, 152 senelik destek ağacı olan Kızılayın her geçen gün artan insani destek çalışmaları ve büyüyen tesir alanıyla ihtiyacı olan finansman kaynaklarıyla ilgili düzenli, sürdürülebilir destek temin etmek için yenilikçi bağış modelleri geliştirdiklerini ifade ederek, şu açıklamada bulundu:

"Kuveyt Türk Katılım Bankası iştiraki olan KT Portföy’le birlikte 2018 sonunda kurduğumuz Kızılaya Destek Altın Katılım Fonu da kurulduğu günden bu yana hem yatırımcıya hem de ihtiyaç sahiplerine kazanç sağladı. Böylece yatırımcılar, gelecekleri için yatırımlarını yaparken, bugünler için de yardım bekleyen ihtiyaç sahiplerine Kızılay aracılığıyla ulaşma imkanı buldular. Yatırımcının, yatırımından Kızılaya bir kesinti söz konusu değildir. 'Kızılaya Destek' ifadesinden kasıt, KT Portföyün elde ettiği yönetim ücretinin yarısına kadar kısmının Kızılaya bağışlanmasıdır. Yani yatırımcı, herhangi bir altın fonuna yatırım yaptığında tabi olduğu yönetim ücretinden farklı, ilave bir maliyete maruz kalmamaktadır."

Özkan, TEFAS aracılığıyla bu kaynağı satan bütün bankaların da sağladıkları dağıtım ücretini Kızılaya bağışlayarak, bu sıkıntılı süreçte ihtiyacı olanlara destek olabileceklerini belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal