Kefilsiz Kredi Veren Bankalar Hangileri?

Kefilsiz kredi veren bankalar hangileri? Şu anda kefilsiz kredi veren 5 banka bulunmaktadır. Peki, bu bankalar hangileri? Bu sorunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz…

08.06.2020-09:31 - (Son Güncelleme: 08.06.2020-09:31) Kefilsiz Kredi Veren Bankalar Hangileri?

Kefilsiz kredi veren bankalar hangileri? Şu anda kefilsiz kredi veren 5 banka bulunmaktadır. Peki, bu bankalar hangileri? Bu sorunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz…

Cepteteb

Aktif Bank

Enpara

Odeabank

İNG Bank

CEPTETEB

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi ile şartsız koşulsuz 50.000 TL’ye kadar kredi alabilirsiniz. Dijital bankacılık sistemi olan CEPTETEB kredisine başvurabilmek için www.cepteteb.com.tr sitesine girmelisiniz. Kredi başvurularınız otomatik olarak değerlendirilmeye alınır ve 3 dakika içinde cevaplanır. Faiz oranlarının aylık yüzde 1,49’dan başladığı bu kredi çerçevesinde 60 aya kadar vade seçeneği bulunmaktadır. Başvuru sırasında kefil ve belge istenmeyen bu kredi için sadece kredi notuna dikkat edilmektedir.

AKTİF BANK N

Faiz oranları aylık yüzde 1,99’dan başlayan N Kolay Kredi’ye için şubeye gitmenize gerek kalmadan ulaşabilirsiniz. Bu kredi çerçevesinde kredi notu ve kefilsiz 3 aydan 60 aya kadar vade seçeneği bulunmaktadır. Ancak şunu belirtmek gerekir ki; kredi çerçevesinde tahsis ücreti ve sigorta kesintisi yapılmaktadır. Bu krediye www.nkolaykredi.com.tr sitesinden ihtiyacınız olan miktarı ve kaç ay içerisinde ödemek istediğinizi işaretleyip gerekli formları doldurduktan sonra ulaşabilirsiniz. Aktif Bank müşterisi olduğunuz takdirde krediniz onaylanınca banka hesabınıza yatar. Bankanın müşterisi değilseniz sizinle iletişime geçilir ve gerekli belgeleri imzalamanız istedir. Daha sonra da paranız hesabınıza yatırılır.

ENPARA

Enpara.com dijital bankacılık sistemidir. İhtiyaç Kredisini masrafsız, kefilsiz ve belgesiz olarak sunar. Enpara.com QNB Finansbank’a bağlıdır. Temel bankacılık hizmetlerinden ücret talep etmemekle birlikte kredi verirken de dosya masrafı ve tahsis ücreti istemez. Faiz oranları yüzde 1,76’dan başlar ancak faiz oranları vadeye göre değişebilir. Enpara.com üzerinden başvurusunu yapabileceğiniz kredi de 3 aydan 60 aya kadar vade seçenekleri bulunmaktadır. Yaptığınız başvuru ortalama 3 dakika içerisinde cevaplanır. Enpara.com müşterisiyseniz krediniz onaylanınca hesabınıza yatırılır. Enpara.com müşterisi iseniz kefilsiz, evraksız krediniz ortalama 5 dakika da hesabınıza yatırılır.

ODEABANK

15.000 TL’ye kadar kredi alabileceğiniz Nakit Hazır Kredisini belgesiz, kefilsiz ve şartsız bir şekilde edinebilirsiniz. Nakit Hazır kredisinde 60 aya kadar vade seçeneği sunulmakla birlikte tahsis ücreti ve sigorta kesintisi yapılır. Faiz oranları değişiklik gösterebilir. Bu kredi için başvurular yalnızca şubeden alınmaktadır.

İNG BANK

İNG Bank mini kredi kefilsiz, evraksız 5 bin TL’ye kadar kredi alabilirsiniz. Bu kredi için internet sitesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Aylık yüzde 1,99 faiz oranları ve 60 ay fırsatları ile bu krediyi alabilirsiniz. Bu kredi için yüksek kredi notunuz olması önemlidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal