Karmod, Ukrayna'da Liman İşletme Binası Yaptı

Türkiye'nin ünlü markası Karmod Prefabrik, Ukrayna'nın önemli liman kenti Odessa'da liman işletme binası yaptı. 17 günde teslim edilen binada 112 kişi görev yapacak.

28.06.2018-14:23 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-14:14) Karmod, Ukrayna'da Liman İşletme Binası Yaptı

Karmod Prefabrik, Ukrayna'nın Odessa kentinde liman işletme binası kurulumu yapıldı.

Firmadan yayınlanan açıklamaya göre, Ukrayna'nın Odessa kentinde kurulum gerçekleştirilen liman işletme binası ülkenin en büyük limanlarından olan Yuzhny liman işletmesi tarafından kullanılacak. Son dönemde yurt dışından bu tarz ofis ve işletme binaları için Karmod'a yoğun talep geliyor.

Açıklamada konuşmalarına yer verilen Karmod Doğu Avrupa Koordinatörü Vusal Necmettin, iki katlı plana sahip 112 personelin hizmet vereceği yapıyı 17 gün gibi kısa bir zamanda kullanıma hazır kurulumla teslim ettiklerini söyledi.

Necmettin, Karmod'un yeni nesil konteyner modeliyle imalatını yaptıklarını yapıları kısa zamanda kullanıma hazır kurulumu, yapı emniyeti gibi öne çıkan konularla yurt dışı müşterileri tarafından tercih edildiğini söyledi.

Vidalı ve geçmeli sistemle imal ettikleri yerinde kurulumlu yapılarını 100'ün üstünde ülkeye ihraç ettiklerini söyleyen Necmettin, şunları aktardı:

"Karmod dünyanın her tarafında proje yapan bilinene bir Türk firması. Ofis yapılarından toplu konuta, şantiye yapılarından acil yerleşim ünitelerine çok seçenekli imalat yaptığımız yapılarımıza her kıtadan istek alıyoruz. Uluslararası nakliye standartlarıyla demonte yolladığımız ürünleri süpervisör birimlerimizle yerinde kurulum yaparak kullanıma hazır teslim ediyoruz. Yapılarımızın kapı ve pencerelerinden çatı örtüsüne, elektrik ve su tesisatlarından armatürlerine dek Türkiye'den hazır yolluyoruz. Odessa Yuzhny liman işletmesi tarafından kullanılacak yapımızı da aynı biçimde yollayarak kurulum yaptık. İki katlı tek blok yapımız 520 metrekare kapalı alana sahip. Yapı içerisinde çalışma odalarıyla birlikte toplantı odası ve mutfak var."

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal