Kamu Maliyesi Değişim ve Dönüşüm Ofisi Kuruldu! Kamuda Tasarruf Devri

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Yeni Ekonomi Programı'nı açıkladığı programda Kamu Maliyesi Değişim ve Dönüşüm Ofisini'ni kurduklarını duyurdu. Bu ofis kamuda 76 milyar liralık tasarruf tedbirleri alacak.

20.09.2018-12:46 - (Son Güncelleme: 20.09.2018-12:39) Kamu Maliyesi Değişim ve Dönüşüm Ofisi Kuruldu! Kamuda Tasarruf Devri

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Yeni Ekonomi Programı (YEP) çerçevesinde yaptığı konuşmada "Kamu Maliyesi Değişim ve Dönüşüm Ofisini açtık. Bu birim 76 milyar liralık tasarruf önlemleri ve gelir artırıcı tedbirlerden sorumlu olacak.'' dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Yeni Ekonomi Programı (YEP) çerçevesinde ekonomi ile alakalı önemli açıklamalar yaptı. Albayrak, kamuda tasarrufu getirecek ofisin kurulduğu duyurdu.

''GELİR ARTTIRICI ÖNLEMLERDEN SORUMLU OLACAK''

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde, diğer bakanlıklardan temsilcilerin de olduğu Kamu Maliyesi Değişim ve Dönüşüm Ofisi'ni açtık. Bugün bu ofisin faaliyete geçtiğini bu program aracılığı ile açıklamak istiyorum. Gelir yükseltici tedbirlerin belirlenip faaliyete geçirilmesinden sorumlu tutulacaklar.

''OFİS FARKLI ÇALIŞACAK''

''Biraz değişik çalışacaklar. Bakanlıklararası bir takım kurarak, beraber çalışma kültürümüzü iyileştirecekler. Devamlı sahada yer alacaklar. Tasarruf hedeflerimizin gerçekleştirilmesi hedefimizde liderlik edecekler. 76 milyar TL'lik hedeflerle kalmayacaklar.''

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal