Kamu Borçlarının Yapılandırılmasında Son Gün Uyarısı

Kamuya olan borçların yeniden düzenlenmesi uygulamasından yararlanmak için yapılan ödemelerin ikinci taksit ödemeleri 30 Kasım'da son bulacak.

26.11.2018-13:06 - (Son Güncelleme: 26.11.2018-13:02) Kamu Borçlarının Yapılandırılmasında Son Gün Uyarısı

Kamuya olan borçların yeniden düzenlenmesi uygulamasından yararlanmak için yapılan ödemelerin ikinci taksit ödemeleri 30 Kasım'da son bulacak. Kamuya yönelik borçların yeniden düzenlenmesi uygulamasının bozulmaması için ikinci taksitin 30 Kasım'a kadar ödenmesi gerekiyor. 7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun'un yapılandırma kararlarıyla alakalı başvuru süresi 27 Ağustos'ta bitmişti. Kanunun sunduğu imkanlardan faydalanmaya devam etmek için ilk iki taksitin bildirilen süre zarfında ödenmesi gerekiyor. İkinci taksit ödemeleri 30 Kasım'da sonlanacak.

İlk taksiti ödeyenler için peşin ödeme fırsatının da sürdüğüne işaret eden Ankara Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan şöyle açıkladı: "Ödemelerinizi internet üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. Yapılandırılan borçlar www.gib.gov.tr adresi üzerinden banka kartı/kredi kartı, banka hesabından havale yöntemi ve yabancı ülkede faaliyet gösteren bankalara ait kartlar veya vergi dairesi vezneleri ile tahsile yetkili bankalara nakden veya çekle ödenebiliyor. Vatandaşlarımıza, kanunun sağladığı önemli indirim fırsatını devam ettirmek için ikinci taksitlerini de süresinde ödemelerini ve ödemelerini son gün yoğunluğuna bırakmadan yapmalarını tavsiye ediyorum."

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal