İstanbul Ticaret Odası Yeni Başkanını Seçti

İstanbul Ticaret Odası, yeni başkanını seçti. Seçime tek listeyle giren Şekib Avdagiç yeni başkan seçildi.

14.04.2018-18:32 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-18:34) İstanbul Ticaret Odası Yeni Başkanını Seçti

İstanbul Ticaret Odası’nın İstanbul'daki 81 Meslek Grubu'nu temsil eden 261 Meclis Üyesi, yeni dönemin Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini seçmek için bir araya geldi.

9 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimleri ile oluşturulan İstanbul Ticaret Odası (İTO) 20’nci Dönem Meclisi, Oda'nın dört yıl görev alacak yeni yönetimini seçmek için bugün saat 13.00’te toplandı.

İstanbul’daki 81 Meslek Grubu’nu temsilen 261 İTO Meclis Üyesi, yeni dönemin Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini belirledi. Saat 13.00’te başlayan seçim 17.00’de bitti.

Daha önce İTO Başkanlığına aday olduğunu duyuran Şekib Avdagiç tek liste ile seçime katıldı. Başkan Adayı Avdagiç'in listesinde şu isimler var:

İsrail Kuralay, Servet Samsama, İbrahim Doğan Salman, Dursun Topçu, Ahmet Özer, Yakup Köç, Burhan Polat, Levent Taş, Bahadır Yaşık, Adil Coşkun

Yedek Üyeler: Mehmet Akif Özyurt, Murat Dursun, Zeki Paşalı, Mehmet Metin Korkmaz, İlhami Demir, Mehmet Ünsal Ulukır, Münür Üstün, Şevket Aksoy, Abdülkadir Yıldız, Nesim Ayyıldız

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal