Eylül Ayı İşsizlik Maaşı Ne Zaman Yatar?

Çalışanların en çok araştırdığı 'Eylül ayı işsizlik maaşı ne zaman yatar?' sorusu yanıt buldu. Bakan, Selçuk, Eylül ayı işsizlik maaşının ne zaman yatacağının müjdesini verdi.

29.09.2020-10:09 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-10:36) Eylül Ayı İşsizlik Maaşı Ne Zaman Yatar?

Koronavirüs nedeniyle işverenlerin çoğu yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle çalışanlarını işten çıkarma yoluna gitti. Hükümet konuya el atarak işverenlere destek olmak adına pandemi sürecinde çalışanlarına vermek için kısa çalışma ödeneği yardımında bulunmaya devam ediyor. Öte yandan işsizlik maaşının ne zaman yatacağı da araştırılmaya başlandı. Eylül ayı işsizlik maaşı ne zaman yatar? İşte yanıtı...

EYLÜL AYI İŞSİZLİK MAAŞI NE ZAMAN YATAR?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bu ayın kısa çalışma ve işsizlik maaşlarının 5 Ekim Pazartesi günü yatırılacağını açıkladı.

YENİ EKONOMİ PROGRAMI 11'DE AÇIKLANIYOR!

Bugün saat 11’de Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın, ekonominin 3 yıllık yol haritasının detaylarını paylaşacağı, toplantı öncesinde, Bakan Selçuk’tan ödeme açıklaması geldi.

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ 15 MART'TAN BERİ UYGULANIYOR

Anımsanacağı üzere, pandemi ile birlikte, 15 Mart itibariyle işten çıkarılanlarla, kısa çalışma ödeneği kapsamına alınanlara, devlet net 1.580 TL ödeme yapıyor.

3 ayda bir uzatılan kısa çalışma ödeneğine ilaveten, bu dönemde, işten çıkarma yasağı da uygulanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal