İŞKUR Genel Müdürü Uzunkaya: "Devlet Olarak İşverenin Ve İşletmecilerin Yanındayız"

Kırşehir'de iş adamlarıyla bir araya gelen Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, "Devlet olarak bütün işletme ve iş adamlarının yanındayız. Destek olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

17.04.2019-18:48 - (Son Güncelleme: 17.04.2019-18:53) İŞKUR Genel Müdürü Uzunkaya: "Devlet Olarak İşverenin Ve İşletmecilerin Yanındayız"

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, Kırşehir'de iş adamlarıyla bir araya geldi.

"İŞ-KUR TEŞVİKLERİNİ SÜRDÜRECEK"

Kırşehir'de İl İstihdam Kurulu Toplantısında katıldıktan sonra Organize Sanayi Bölgesinde Petlas A.Ş.,'ye ziyarette bulunan Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, fabrikayı gezerek yönetim kurulu ile bir araya geldi. Petlas A.Ş.,'nin 'Kısa Çalışma' adlı projesi hakkında Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Cafer Uzunkaya'ya bilgilendirme yapıldı.
Yapılan bilgilendirmenin ardından organize sanayi bölgesine geçen ve bölgede bulunan iş adamlarıyla görüşen Uzunkaya, "İş-Kur, teşvikler noktasında desteğini işveren yönünde sürdürecek. Cumhurbaşkanımız himayesinde yürütülen ikincin 100 günlük eylem planı noktasında çalışmalar devam ediyor. Daima desteklerimizi veriyoruz" ifadelerini kullandı.

ENGELLİ İŞVERENLERLE GÖRÜŞTÜ

İş-Kur'un Kırşehir'de yürüttüğü 'Engelli Kendi İşini Kurma Projesi' kapsamında İş-Kur Genel Müdürlüğünden proje desteği alan engelli işverenle görüşme gerçekleştiren Uzunkaya, iş yerinde çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından Çemaş A.Ş.'ye giden Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, işverenlerle görüşüp destek paketleri hakkında bilgi verip üretim alanlarını ziyaret ederek işçilerle görüştü.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal