İnternet Bankacılığı İşlem Limitleri Nasıl Güncellenir?

Gelişen teknoloji ile akıllı telefonların hayatımızda önemli bir yere sahip olmasının ardından pek çok insan bankacılık işlemlerini internet üzerinden halletmektedir. Peki internette en çok araştırılan konulardan biri olan İnternet Bankacılığı İşlem Limitleri Nasıl Güncellenir? Sorunun cevabı haberimizde…

01.02.2019-18:42 - (Son Güncelleme: 01.02.2019-18:41) İnternet Bankacılığı İşlem Limitleri Nasıl Güncellenir?

İnternet bankacılı işlemleri, müşterisi olduğunuz bankanın sitesi üzerinden ya da mobil uygulama üzerinden gerçekleştirdiğimiz EFT ya da havale, kredi kartı ve ya sanal kredi kartının internet ya da mobil uygulama üzerindeki işlemlerin günlük sınırıdır.

İnternet üzerinden gerçekleştirilen günlük para transferi maksimum transfer limiti 10 bin ya da 20 bin TL şeklinde limit verilir ve sınırlandırılabilir. Bu işlem limitlerini arttırarak değiştirme yaptırabilirsiniz.

İşlem limitinizi internet bankacılığı üzerinden de değiştirebilirsiniz. Bu değişiklik için müşterisi olduğunuz bankanın internet sitesinden ya da mobil uygulamasından internet şubesine bağlanabilir ve limit değişikliği yapabilirsiniz.

İnternet bankacılığının yanı sıra telefon bankacılığıyla da işlem limitlerinizi değiştire bilir ve güncelleyebilirsiniz. Fakat yapacağınız limit güncelleme bankanızın üst limit sınırı dahilinde  değişiklik yapabilirsiniz.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal