İGDAŞ, Doğal Gaz Faturalarına Vade Farksız 3 Taksit Yapacak

İGDAŞ, ekonomideki toparlanmaya destek vermek için yeni bir kampanyaya imza attı. Buna göre doğal gaz faturaları vade farksız 3 taksit ile ödenebilecek.

17.12.2018-11:39 - (Son Güncelleme: 17.12.2018-11:58)

İGDAŞ, doğal gaz faturalarına vade farkı olmaksızın 3 taksit kampanyası başlattı. İGDAŞ'tan yayınlanan yazılı açıklamada, İGDAŞ'ın güçlü ekonomiye tam destek verdiği bildirildi.

KAMPANYAYA 13 BANKA KATILDI

Açıklamada, şunlar ifade edildi:

"İGDAŞ, soğuklarla beraber yükselen tüketim miktarı sebebi ile güçlü ekonomiye tam destek vererek, doğal gaz faturalarına vade farkı olmaksızın 3 taksit kampanyası yaptı. Kampanyaya bu sene 13 banka katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi girişimi olan İGDAŞ, her kış yaptığı vade farksız 3 taksit kampanyası için bu sene 13 banka ile anlaşmaya vardı.

31 MAYIS TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEK

Kampanya 31 Mayıs 2019 tarihine dek sürecek. Akbank, Alternatif Bank, Denizbank, Garanti Bankası, İş Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, QNB Finansbank, TEB, Türkiye Finans Katılım Bankası, Yapı Kredi Bankası, Vakıfbank, Ziraat Bankası kredi kartlarıyla hem İGDAŞ veznelerinden hem de https://internetsubesi.igdas.com.tr/ üstünden online olarak, Halkbank kredi kartlarıyla ise 4 taksit olarak yalnızca İGDAŞ veznelerinden kampanya dahilinde ödeme yapılabilecek."

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal