Haziran Ayı İşsizlik ve Kısa Çalışma Ödemeleri Erken Tarihe Alındı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan açıklamaya göre Haziran ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri erken tarihe alındı. Bakan Selçuk, "29 Haziran Pazartesi'den itibaren hesaplara yatırılacak" dedi.

26.06.2020-09:53 - (Son Güncelleme: 26.06.2020-11:36) Haziran Ayı İşsizlik ve Kısa Çalışma Ödemeleri Erken Tarihe Alındı

Aile ve Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından işsizlik ve kısa çalışma ödemesi alan vatandaşı doğrudan ilgilendiren bir açıklama gerçekleşti.

Söz konusu açıklamasını yazılı yayımlayan Bakan Selçuk, haziran ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin öne alındığını dile getirdi.

Açıklamalarına şu ifadelerle yön veren Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, "Kovid-19 tedbirleri kapsamında 5 Temmuz'da yapılması gereken haziran ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerini erkene çektik. Ödemeleri, 29 Haziran'dan itibaren T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre vatandaşlarımızın banka hesaplarına yatıracağız." dedi.

Bunun yanı sıra IBAN bilgileri olmayan vatandaşları da unutmayan Zehra Selçuk, bu kişilerin ödemelerinin PTT üzerinden gerçekleşeceğini dile getirdi.

Bakan Selçuk, "T.C. kimlik numaralarının son hanesi; 0 olanlara 29 Haziran'da, 2 olanlara 30 Haziran'da, 4 olanlara 1 Temmuz'da, 6 olanlara 2 Temmuz'da, 8 olanlara ise 3 Temmuz'da ödemeler yapılacak." bilgisini aktardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal