Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Doların Yükselmesini İsteyenleri Biliyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, döviz kuru üzerinden spekülasyon yaparak kazançlarını artırmaya çalışanları bildiklerini ve buna izin vermeyeceklerini söyledi.

15.03.2019-19:30 - (Son Güncelleme: 15.03.2019-22:01) Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Doların Yükselmesini İsteyenleri Biliyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Aydın'ın Nazilli ilçesinde vatandaşlara hitap etti.

15 TEMMUZ GECESİNİ UNUTMAYACAĞIZ

31 Mart seçiminin hem beka hem de hizmet açısından önemine değinen Bakan Albayrak, "15 Temmuz gecesi milyonlarca insanımız sadece kendisi, memleketi için değil çocuklarının da bekası için meydanlara indi. Bunun altını çizmemiz lazım. Evlerinde, televizyon karşısında zapping yaparken 'ölü sayısını kim kazanacak' diye izleyen belediyeciler, siyasetçiler oldu. Biz bu resmi unutmayacağız." ifadelerini kullandı.

ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR

Türkiye'nin bugüne kadar içeriden ve dışarıdan terör, darbe girişimi ve ekonomik saldırılarla karşı karşıya kaldığını ifade eden Berat Albayrak, "Her birinden güçlenerek çıktık. Büyük ve güçlü Türkiye yolculuğunda çok daha güzel günler bizi bekliyor." diye konuştu.

DOLARIN YÜKSELMESİNİ KİMİN İSTEDİĞİNİ BİLİYORUZ

Doların yükselmesini kimin istediğini bildiklerini söyleyen Albayrak, "(Dolar 6,8,10,15 lira olacak) diyenler, spekülasyon yapanlar oldu. Araştırdık, sorduk kim çıktı biliyor musunuz? Ağustos, eylül ayında 'dolar 8,10,15 lira olacak' spekülasyonu ile paralarını bozdurup kısa yoldan kar etmek isteyenler... Şimdi vah vah, bir terör olsa da, dolar patlasa da ülke batsa da ben zengin olsam diyenler... Bunlara pabuç bırakmayacağız arkadaşlar."  dedi.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal