Filli Boya'dan Coronavirüsle Mücadelye 16 Milyon Liralık Destek Paketi

Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL'lik bağış yapan Filli Boya, öğrencilerin gelecek döneme hijyenik koşullarda başlayabilmesi için MEB'e 10 milyon TL değerinde, 2 milyon metrekare alanın boyanabileceği boya yardımı yaptı.

28.04.2020-11:20 - (Son Güncelleme: 28.04.2020-11:10) Filli Boya'dan Coronavirüsle Mücadelye 16 Milyon Liralık Destek Paketi
Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL'lik bağış yapan Filli Boya, öğrencilerin gelecek döneme hijyenik koşullarda başlayabilmesi için MEB'e 10 milyon TL değerinde, 2 milyon metrekare alanın boyanabileceği boya yardımı yaptı.

Filli Boya, coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında toplamda 16 milyon liralık destek paketini uygulamaya geçirdi.

Filli Boya'dan gelen açıklamaya bakıldığında, toplumun her kesimine dokunan üç destek paketini uygulamay alan Filli Boya, bu boyutta Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL bağışya bulundu.

Filli Boya aynı zamanda, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol kapsamında coronavirüse karşı alınan önlemler doğrultusunda okullarından ayrı kalan çocukları da unutmadı.

Filli Boya, yaşadığımız bu zor dönemde okulların fiziki şartlarını iyileştirmek, hijyenik olarak gelecek eğitim-öğretim senesine hazır duruma getirmek ve çocuklara umut olmak için 10 milyon TL değerinde, 2 milyon metrekare alanın boyanabileceği boya bağışladı. Bu yardımla öğrenciler, eğitime yeni renkleriyle ve tertemiz olarak "merhaba" diyecek.

Filli Boya, bu zorlu süreçte en mühim iş ortaklarından olarak gördüğü ve daralan kazançları nedeniyle her zamankinden daha fazla destek olunması gerektiğine inandığı boya ustalarına da destek oluyor. Filli Boya bu doğrultuda, Filli Ustalar ve ailelerinin temel gereksinimlerini giderecek 25 bin gıda destek kolisini ustaların evlerine dağıttı.

"Betek Boya olarak üstümüze düşeni yapıyoruz"
Açıklamada fikirlerine yer verilen Betek Boya Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu, yalnızca Türkiye'nin değil, bütün dünyanın büyük bir sınavdan geçtiğini ifade ederek, şu açıklamada bulundu:

"Daha önce hiç yaşamadığımız, büyük ve küresel bir sorunla boğuşuyoruz. Bu süreci ancak birlik, beraberlik ve dayanışma içinde aşabiliriz. Bugün ‘ben’ değil, ‘biz’ demenin ne kadar doğru bir haslet olduğunu bir kez daha görüyoruz. Betek Boya olarak bu süreçte ülkemiz ve insanımız için her zaman olduğu gibi üstümüze düşeni yapıyoruz. Bu kapsamda Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon liralık destekte bulunduk. Şu anda okullarından uzak olan çocuklarımıza umut olmak, onları bu zor dönemde biraz da heyecanlandırmak istedik. Bu amaçla çocuklarımızın yeni eğitim-öğretim yılında daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için 10 milyon lira değerinde, 2 milyon metrekare alanın boyanabileceği boyayı okullarımıza gönderdik. Bu sayede eğitimlerine çok daha renkli ve hijyenik bir şekilde devam etmiş olacaklar. Yine her zaman olduğu gibi bu dönemde de en büyük paydaşlarımızdan boya ustalarımızın da yanındayız. Bu anlayışla 25 bin adet gıda destek kolisini Filli Ustalar'ın evlerine ulaştırdık."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal