Ferrari, Omologata’yı 1 Kişi İçin Üretti!

Bir kişi için üretilen, Ferrari’nin özel tasarımı, Omologata, tanıtıldı. Göz kamaştıran araç, günlük kullanımın yanı sıra, pist sürüşünü birleştiriyor.

12.10.2020-09:28 - (Son Güncelleme: 12.10.2020-09:22) Ferrari, Omologata’yı 1 Kişi İçin Üretti!

 

Otomotiv yarışlarında pistlerin önde gelen markalarından Ferrari tarihi boyunca 10. kez tek bir müşteri için geliştirdiği, bir modeli tanıttı.

Bir kişi için geliştirilen ve Omologata adı verilen model, günlük sportif amaçlı kullanılabileceği gibi aynı zamanda bir pist aracı durumunda.

GELECEK GEÇMİŞTEDİR!

Tasarımı için Ferrari mühendislerinin iki sene çalıştığı model, geleceğe vurgu yapıyor.

Müşterinin talebi ve sayısız senaryo doğrultusunda geliştirilen model, markanın 1950’lerden gelen köklü GT felsefesiyle, 2009 yılının sonunda geliştirlen Superfast Aperta P540’ın önden motorlu V12 yapısına sadık kalınırak geliştirildi.

Ön camı dışında her bir milimetresi yeniden tasarlanan Omolagata’ya agresifliği, 812 Superfast modeline dayanarak verildi.Aracın kaportası üç katmanlı, karbon yüzeylerle sağladı.

İLERİ TEKNOLOJİLİ NOSTALJİK MODEL!

Araç, ileri teknoloji ile üretilirken, detaylar el yapımı ve markanın 70 yıllık tarihinden semboller kullanılarak, nostaljik bir algı katılarak geliştirildi.

Gösterge paneli ve direksiyon simidine de, çatlak boya efekti katıldı.

Diğer alanlarda ise geçmişle bağları korumak için, dövülmüş boya efekti kullanıldı.

EŞSİZ OTOMOBİL, ŞİMDİDEN TARİHTEKİ YERİNİ ALDI!

Ferrari’nin efsanevi 812 Superfast modeli baz alınarak, ileri teknoloji ürünü model, eşsiz bir otomobil olarak tarihteki yerini aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal