Esnaf Kredileri Ertelendi mi 2021?

Esnaf ve sanatkârın Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredi borçlarına erteleme kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Peki esnaf kredileri ne zamana ertelendi? Esnaf kredileri ne zamana ertelendi?

26.01.2021-13:53 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-13:53) Esnaf Kredileri Ertelendi mi 2021?

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamaya göre esnaf kredilerinde ertelemeye gidildi. Bu haber üzerine sevinen vatandaşlar konu ile ilgili araştırmalara başladı. Peki esnaf kredileri ne zaman ödenecek? 2021 esnaf kredileri ne zamana ertelendi?

ESNAF KREDİSİ NE ZAMANA KADAR ERTELENDİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin il başkanları kongresinde yaptığı açıklamada esnaf ve sanatkârların kredi borcu taksitlerinin 6 ay erteleneceğini duyurusunda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrasında vatandaşlar esnaf kredisi taksitleri erteleme tarihlerini araştırmaya koyuldu. Peki ertelenen esnaf kredi taksitleri ne zaman ödenecek?

HANGİ BANKANIN ESNAF KREDİ TAKSİTİ ERTELENDİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halkbank'tan kredi alan esnafların kredi taksitlerinin ertelendiğini açıkladı. Erdoğan açıklamasında;

'Esnaf ve sanatkârlarımıza bir müjde vermek istiyorum. Halkbank tarafından esnaf ve sanatkârlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 1 Ocak 2021 30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir. Hayırlı olsun' açıklamasında bulundu.

ESNAF KREDİ ERTELEME TARİHLERİ NEDİR?

Koronavirüs sürecinden dolayı uygulamaya konulan kredi erteleme işlemi yalnızca Halkbank'tan kredi alan esnaflar için geçerli olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 tarihleri arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitlerin erteleneceğini ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal