Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 255 Çalışan Alımı! KPSS'li ve KPSS'siz Müracaat

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, çatısı altında görevlendirilmek üzere 255 sözleşmeli personel alımı yapılıyor. Mevzu bahis personel alımının başvuru şartları neler? Hangi alanlarda alım yapılacak? İşte detaylar...

07.05.2018-15:07 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-15:02) Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 255 Çalışan Alımı! KPSS'li ve KPSS'siz Müracaat

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre Eskişehir Osmangazi Üniversitesi çatısı altında vazife vermek için en az lise mezunu 255 sözleşmeli personel alımı yapılıyor. Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğinde ve Turizm Fakültesi, Eğitim ve Uygulama Otelinde istihdam edilmek üzere, hemşire, sağlık teknikeri, fizyoterapist, eczacı, röntgen teknisyeni, diğer sağlık personeli ve büro personeli kadroları için KPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak şartıyla sözleşmeli çalışan alınacaktır.

Aşağıda 255 personelin nasıl alınacağına ilişkin koşullar yer almaktadır. Başvuru şartlarını Osmangazi Üniversitesi kendi sitesinde ilan etti. Başvuru koşulları aşağıda belirtildiği gibidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

- T.C. vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

- Değişik: 23/01/2008-5728/317md.) Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas,ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

- Askerlik Durumu itibariyle;

  1. a) Askerlikle ilgisi bulunmamak,
  2. b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak.
  3. c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

- 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

- İlan tarihinden 1 yıl öncesine kadar Sözleşmeli Personel Pozisyonunda çalışmamış olmak.

- Ortaöğretim mezunları için 2016 KPSS (B) grubu KPSSP94 puanı değerlendirilecektir.

- Önlisans mezunları için 2016 KPSS (B) grubu KPSSP93 puanı değerlendirilecektir. Lisans mezunları için 2016 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı değerlendirilecektir.

- Eczacı kadrosuna başvuracak adaylarda KPSS şartı aranmamaktadır. Başvuruların kadro sayısından fazla olması halinde kurayla belirlenecektir.

HANGİ KADROLAR İÇİN ALIM YAPILACAK?

Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğinde ve Turizm Fakültesi, Eğitim ve Uygulama Otelinde istihdam edilmek üzere, hemşire, sağlık teknikeri, fizyoterapist, eczacı, röntgen teknisyeni, diğer sağlık personeli ve büro personeli kadroları için sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için  aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal