Enpara Ekpara Hesabı Nasıl Açılır?

Enpara'nın nakit ihtiyacınızı komisyonsuz karşılayan Ekpara hizmetinden nasıl faydalanılır ? Ekpara nasıl kullanılır ?

05.04.2019-17:56 - (Son Güncelleme: 05.04.2019-18:00) Enpara Ekpara Hesabı Nasıl Açılır?

Dijital bankacılık alanında çığır açan Enpara, yenilikçi hizmet anlayışıyla kullanıcılarına eşsiz fırsatlar sunuyor. Özellikle internet üzerinden yapılan alışverişlerde büyük indirimler yapan Enpara'nın eski ancak yeni keşfedilen Enpara hizmeti ise müşterileri için nakit para imkanı sunuyor. 

Peki Enpara'nın Ekpara hizmetinden nasıl yararlabilirsiniz ? Birden fazla işlem gerektirdiği için bu soruyu zor olarak cevaplayabiliriz. Şimdi “Nakde sıkıştığınızda destek Ekpara’dan” sloganıyla duyurulan Ekpara’ya nasıl katılım sağlandığını anlatalım.

Ekpara hizmeti almak istiyorsanız her şeyden önce bir Enpara hesabınız olması gerekiyor. Eğer hesabınız yoksa bu hemen başvurup ayağınıza kadar gelen Enpara çalışanıyla hesap sahibi olmanız mümkün.

Enpara hesabınızda yaptığınız her işlem aktif bir şekilde gerçekleşmeli. Fatura ve diğer ödemeleriniz için de Enpara hesabınızı kullanmanız Enpara'nın olumlu yönde dikkatini çekecektir. Böylelikle, güven veren Enpara hesabınıza "Ekpara teklifi" gelmesi çok daha kolay hale gelecektir.

Sunulan bu ekpara teklifini onaylamanız halinde ise Enpara hesabınıza; Ekpara özelliği direkt olarak tanımlanabiliyor. Tanımlanan Ekpara hesabına, Enpara tarafından koyulan limit akabinde uyum sağlıyor ve faydalanmaya başlıyorsunuz. Enpara, genelde Ekpara hesaplarının limitlerini hesaba giren ve çıkan paralar sonucu belirliyor. Bu halde yine, yüksek limitli bir Ekpara hizmeti istiyorsanız; hesabınıza giren ve çıkan parayı artırmanızda lehinize olacaktır.

EKPARA NASIL KULLANILMALI ?

Kısa vadeli nakit paraya ihtiyacınız varsa: Çok kısa sürede ödeme yapabileceğiniz bir tutarı Ekpara hesabınızdan tahsil etmeniz mümkündür ve Enpara bunu size öneriyor. Fakat, uzun vadede ödeyemeyeceğiniz, yüklü bir Ekpara çekimi yapacaksanız; bunu Enpara size önermiyor. Zira, Ekpara içeride borcu sıfırlamadığınız takdirde ay sonuna kadar günlük faiz işletimi yapıyor ve bu çok mühim bir mevzu. Özellikle yüklü miktarlar, kısa vade içerisinde büyük bir faiz bindiğinde ödenmesi zor hale gelebiliyorlar ve çoğu insan bu durumu kaldıramadan hesaplarına yatırım da yapamıyor. 

Fatura Ödemelerinde: Yine, küçük meblağdaki fatura ödemelerinizde rahatlıkla Ekpara kullanabilirsiniz, herhangi bir problem olmayacaktır ve miktar da düşük olduğundan ay sonuna kalsa bile, herhangi bir biçimde tarafınıza büyük faizlerle borç gönderilmeyecektir. Zaten, hemen her detayı vadesiz TL hesabınızın ayrıntılarında görebilmeniz, yine mümkündür. Düzenli fatura ödemelerinde Ekpara zamanla limit arttırımına da gidebilir. Tabii ki, bu minvalde ay sonlarında Ekpara borcunuzu da düzenli olarak ödemelisiniz.

Nakitiniz kalmadığında: Nakitinizin kalmadığı durumlarda, Ekpara hizmetinden faydalanabilmeniz ve ATM’den para çekmeniz; tıpkı para olan hesabınızdan para çekebilmeniz gibi kolay hale getirilmiştir ve tıpkı mobil bankacılık sisteminden fatura ödemek gibi; Ekpara bu faiz oranını da sabit tutar. ATM’den çektiğiniz parayla uzaktan ödediğiniz fatura; Ekpara için aynı anlama gelmektedir ve aynı faizlerin ödemesini yaparsınız. Dolayısıyla, ATM’den para çekmek, eğer kısa sürede ödemesi gerçekleşebilecekse son derece faydalı bir durum olarak karşımıza çıkar.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal