Enflasyonla Mücadele Kampanyasına Şirketlerden Rekor Destek!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın dün indirim yapma çağrısına bir günde 100'ün üzerinde firma destek verdi. Destek veren firmalar sene sonuna kadar ürün ve hizmetlerinde en az yüzde 10 indirim yapacaklar.

10.10.2018-18:21 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-18:15) Enflasyonla Mücadele Kampanyasına Şirketlerden Rekor Destek!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın koordinesinde gerçekleştirilen çağrının sonrasında "#TürkiyeKazanacak" etiketiyle dün hayata geçen "enflasyonlamucadele.org.tr" internet sayfasından indirim kampanyasına destek verdiğini söyleyen kurum ve kuruluşların sayısı hızla yükseldi.

BİRÇOK BÜYÜK ŞİRKET, DESTEK VERDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Bu çerçevede, Koç, Sabancı, Boyner, Eczacıbaşı, Yıldız, Doğuş Grubu, Teknosa, Koçtaş, Şok, A101, Metro, Migros, Carrefour, BİM, D&R, Beymen, Fabrika, Network, Kiğılı, Damat, MÜSİAD, TÜSİAD, YASED, TOBB, Sinpaş GYO, Bereket Sigorta, AOÇ, TMO'nun da içlerinde olduğu 100'den fazla kuruluş kampanyaya destek verdiğini duyurdu.

Bakan Albayrak, Türkiye'nin, enflasyonla mücadelesinde başarıya varması için kamu liderliğinde açılan programın, özel sektörün gönüllülük esasına dayalı desteğini amaçladığını söylemişti.

YÜZDE 10 İNDİRİM ÇAĞRISINDA BULUNULMUŞTU

Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na destek vermek isteyen bütün şirketlere, ürün ve hizmetlerinde sene sonuna dek asgari yüzde 10 indirim yapmaları çağrısı yapmıştı.

Öte taraftan, siteye kayıt yaptırmasa da çok sayıda dernek, oda ve firma da açıklamalarıyla kampanyaya destek verdiklerini söyledi.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal