Enerji Bakanı Fatih Sönmez'den Doğal gaz Müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Sönmez, Türkiye 2023 Zirvesi'nde doğal gaz hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

15.10.2018-14:14 - (Son Güncelleme: 15.10.2018-14:07) Enerji Bakanı Fatih Sönmez'den Doğal gaz Müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Sönmez, Türkiye 2023 Zirvesi'nde doğal gaz hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye 2023 Zirvesi’ İstanbul Yeni Havaalanında yapıldı. Yapılan zirveye Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Berat Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Sönmez, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, Enerji Bakan Yardımcısı Mithat Cansız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, ASELSAN Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün ve birçok konuşmacı iş adamı katıldı.

Türkiye 2023 zirvesi'nde konuşan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Sönmez, sene sonuna kadar doğalgazın ulaşmadığı şehir kalmayacak dedi. Bakan'ın bu açıklaması büyük alkış aldı.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Sönmez, açıklamasını şu sözlerle devam ettirdi:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Sönmez, ''70 senelik demokrasi tarihimizde ekonomide, siyasette, güvenlikte, dış politikada pek çok inişli çıkışlı zamanlar yaşadık. Yerli ve milli bir duruş sergileyerek Türkiye'yi büyütme gayreti içerisinde olanların çabalarına hep beraber şahit olduk. Adeta mevcut düzene meydan okuyarak Türkiye’yi küresel bir güç haline getirmek için atılan her adımın karşısında olanların çabalarına da Türkiye’nin enerjide yakın tarihine baktığımızda net bir şekilde görebiliyoruz. Türkiye uzun seneler zayıf koalisyon hükumetlerinin elinde köhnemiş bir siyaset anlayışına maruz kaldı. 2002 seçimlerinden sonra yepyeni bir dönem başladı. Türkiye her alanda yenilenme dönemine girmiş oldu.''

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal